Posts with category

Aktuāli

AktuāliKā aizsargāt ādu slēpošanas laikā?

AktuāliSkaistuma favorīti 2023!

AktuāliSniedz dāvanu par kuru sapņo ikviens!

AktuāliKāpēc ir vērts ieguldīt labas kvalitātes šampūnā un kondicionierī?

Daudzi no mums vietējā lielveikalā izvēlas maciņam draudzīgus šampūnus un kondicionierus, taču, vai lētāki produkti, par kuriem tiek apgalvots, ka tie dara brīnumus, patiešām var nodarīt mūsu matiem lielāku kaitējumu nekā labumu? Runājot par mūsu matiem, ir divu veidu cilvēki – “izpārdošanas produktu pircēji” un investori. Tādējādi rodas jautājums, vai, iztērējot nedaudz vairāk par matu produktiem, patiešām būs jūtama atšķirība? Lasi tālāk, lai uzzinātu, kāpēc dārgāks šampūns ir tik vērtīgs un vai tas ir izdevumu vērts.

AktuāliDouglas Home SPA VILLA BALI. Iepazīsties!

Douglas Home SPA piedāvā jaunu aromātisku līniju VILLA BALI, kas aizvedīs jūs sajūtu atvaļinājumā! VILLA BALI ir vieta līdzsvaram un skaistumam – atpūtieties un atveriet prātu.

AktuāliKas ir saules apdegumi un kā sevi no tiem pasargāt?

Ir tik patīkami izbaudīt saules siltos starus. Bet gribam Tev atgādināt, ka, uzturoties tiešā saulē pārāk ilgi un pienācīgi neparūpējoties par ādas aizsardzību, pastāv augsts risks iegūt saules apdegumus. Tas ir nopietns kairinājums ādai, kas var atstāt negatīvas sekas uz veselību ilgtermiņā.

AktuāliNāves jūras produkti no Nāves jūras minerāliem

Nāves Jūras produkti satur minerālvielas un dubļus no Nāves jūras . Tie ir labi pazīstami ar labvēlīgu ietekmi uz ādas problēmām un ādas veselību kopumā. Uzzini vairāk par Nāves Jūras produktiem blogā.

AktuāliAtšķirības starp Mario Badescu sejas sprejiem un kā tos lietot

Kopš pēdējā Mario Badescu spreja izlaišanas visbiežāk uzdotais jautājums ir: “Kāda ir atšķirība starp Mario Badescu aerosoliem sejai?” Tādēļ atbildēsim uz jautājumiem: kas ir sejas aerosols? kā tas darbojas? kādas ir galvenās sastāvdaļas? Atbildes lasi blogā..

Aktuāli6 skropstu tušas uzklāšanas veidi, kurus neesi apsvērusi iepriekš

Nav tā, ka ierastie skropstu tušas uzklāšanas veidi ir slikti – bet ir vēl tik daudz dažādu iespēju! Pareizās pagarinošās / atdalošās / kuplinošās skropstu tušas formulas izvēle ir tikai puse no kaujas, tādēļ iepazīstināsim ar dažādiem skropstu uzklāšanas veidiem, kas noteikti padarīs tevi par skropstu profesionāli.

AktuāliSausa āda – kādi ir iemesli un kā ādu labāk mitrināt

Sausa āda, iespējams, ir viena no biežākajām ādas problēmām, ar ko saskaramies mūsu klimatiskajā joslā, kur ir visi gadalaiki un straujas laika apstākļu maiņas. Tāpat šajā reģionā arī biežāk izplatīts ādas tips, kam ir tendence uz sausumu un jutīgumu. Šķiet, ka esam laika gaitā jau pieraduši un pielāgojušies tam, ka āda vienmēr ir nedaudz sausa, bet tā ir kļūda, kuru nevajadzētu pieļaut. Tieši ar sausu ādu, kas netiek kompensēta, aizsākas daudzas citas ādas veselības un izskata problēmas, kuras mēs varētu sev aiztaupīt. Lasi vairāk blogā

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!