7 sieviešu tipi un dāvanas Ziemassvētkos, kas iepriecinās tieši viņas

Kas ir pats sarežģītākais dāvināšanā? Atrast īsto, vispiemērotāko, perfektāko dāvanu. Ja meklē Ziemassvētku dāvanu draudzenei, māsai, mammai vai kolēģei, Tev palīdzēs Douglas dāvanu gids.

Iepazīstinām Tevi ar 7 sieviešu tipiem un piedāvājam idejas dāvanām, kas iepriecinās katru no viņām vai vismaz iedvesmos Tevi dāvanas meklējumos!

1. BIZNESA LĒDIJA

Biznesa lēdijastocksy.com | refinery29.com | careergirldaily.com

Viņa vada savu biznesu vai ieņem atbildīgu amatu kādā uzņēmumā. Viņas ikdiena sākas agri un beidzas vēlu. Viņa ir pašpārliecināta, mērķtiecīga un enerģiska... un prot novērtēt augstvērtīgus izstrādājumus, tostarp labus skaistumkopšanas produktus.

2. LIELPILSĒTAS SIEVIETE

Lielpilsētas sievietetheredattitude.com | stylecaster.com | thestyleshaker.com

Viņa soļo pa ielām pašpārliecinātā gaitā - vienalga, vai tā ir Rīga, Londona, Parīze, Maskava, Ņujorka vai kāda no Latvijas skaistajām mazpilsētām. Jēdziens "lielpilsēta" viņas gadījumā nozīmē to, ka viņa ir lieliski informēta par aktualitātēm pasaulē un savā dzīvesvietā, iekļauj savā garderobē modīgākās tendences, daudz ceļo, apmeklē pasākumus, īsāk sakot ir dzīves mutuļa pašā centrā!

3. RADOŠA DVĒSELE

Radoša dvēselenudevotion.com | modernfashionblog.com | annabocek.com

Viņa ir māksliniece. Ja ne pēc profesijas, tad dvēselē noteikti. Viņa ir tā, kura apmeklē kaligrāfijas kursus, publicē skaistas fotogrāfijas savā Instagram profilā, mīl krāsas savā garderobē, sūta bērnus mākslas skolā, vienmēr skaisti noformē svētku galdu. Viņai ir vajadzīga īpaša, iedvesmojoša dāvana.

4. AKTĪVA 24/7

Aktīva 24/7health.com | twitter.com | sixpacksoldier.com

Viņā virmo neizsīkstoša enerģija un šķiet, ka viņa nekad nepiekūst. Fitnesa nodarbības ir viņas vaļasprieks un izklaide. Nedēļas nogalēs ir pašsaprotams, ka viņa dodas aktīvā atpūtā: piedalīties orientēšanās sacensībās, slēpot, kāpt kalnos, iet garos pārgājienos... Tieši tāpēc viņa ciena augstu kvalitāti - produktus, kuriem var uzticēties ikvienā dzīves situācijā.

5. MĀJAS GARIŅŠ

Mājas gariņštheeverygirl.com | pinterest.com | flickr.com

Viņas svētnīca ir mājas. Viņai patīk viss, kas ir ar to saistīts: istabu iekārtošana, siltu vakariņu pagatavošana, ciemiņu uzņemšana. Viņa nepagurst rosīties, lai pārvērstu savu apkārtni par īstu miera un laimes ligzdiņu.

6. DABAS MĪĻOTĀJA

Dabas mīļotājathreeriversdeep.wordpress.com | trendhunter.com | bohemiandiesel.com

Viņas dvēselē apvienojas maigums un spēks, viens otru neizslēdzot. Viņa ir gudra, jo zina, ka cilvēks ir daļa no dabas un daba ir daļa no cilvēka. Viņu interesē klimata pārmaiņu jautājumi, dabas aizsardzība, dabai tuvāks un draudzīgāks dzīvesveids - arī sāpīgi un diskutabli temati, kas liecina, ka viņa ir drosmīga stāties pretī ikvienai problēmai, nevis bēgt.

7. ROĶĪGA UN VIENMĒR JAUNA, NESKATOTIES UZ CIPARU PASĒ

Roķīga un vienmēr jaunaityourself.com.br | born2wear.com | blog.windowshoponline.com

Viņu īpaši neuztrauc apkārtējo viedoklis. Viņa ir tāda, kāda ir, un neizliekas ne par ko citu. Dažreiz skarba, vienmēr tieša. Viņa vienkārši zina savas prioritātes. Pat ja viņai nav motocikla un ādas jakas, Tu spēj iztēloties, ka tie viņai būtu, jo viņa ir tāda... mežonīga un sirsnīga vienlaikus.

 

IENĀC DOUGLAS DĀVANU PASAULĒ un Tu atradīsi skaistākās, aromātiskākās un īpašākās dāvanas Ziemassvētkos saviem mīļajiem!

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!