Nāves jūras produkti no Nāves jūras minerāliem

Nāves jūras produkti no Nāves jūras minerāliem

Nāves Jūras produkti satur minerālvielas un dubļus no Nāves jūras . Tie ir labi pazīstami ar labvēlīgu ietekmi uz ādas problēmām un uz ādu un veselību kopumā. Nāves jūra ir vērtīgs resurss - satur 300% vairāk magnija, nātrija, kalcija, kālija un bromīda nekā citas pasaules jūras un okeāni. Šiem minerāliem un mikroelementiem ir dziedinoša iedarbība uz ādu un veselību kopumā. 

Kleopatra  iekaroja Ēģiptes impēriju un apkārtējās teritorijas. Nāves jūra bija viņas galvenā trofeja. Kad viņa atklāja, ka vienkāršai vannai ir spēcīga atjaunojoša un novatoriska ietekme uz viņas ādu un veselību, viņa radīja pasaulē pirmo pirti jūrā un integrēja Nāves jūras minerālus un dubļus ikdienas aprūpes rutīnā. Kleopatras kūrortu paliekas joprojām ir.

Šodien Nāves jūra joprojām ir slavena ar savu dziedinošo iedarbību, bet tas ir aizsargāts resurss. H&B Nāves jūras minerāli ir viens no nedaudzajiem zīmoliem, kas to izmanto atbildīgā veidā, lai tas arī tiktu saglabāts nākamajām paaudzēm. Pasaules pieprasījums pēc dabīgas Nāves jūras kosmētikas pieaug eksponenciāli, jo pieaug bažas par ķīmisko vielu kaitīgo ietekmi uz ādu un veselību kopumā. Arvien vairāk cilvēku meklē dabiskus risinājumus ādas problēmām, ko izraisa saules iedarbība, piesārņojums un nekvalitatīvs uzturs.

Minerālvielām ir svarīga loma mūsu veselības saglabāšanā; tās veicina veselīgu ādu, kaulus, zobus, matus, nagus, nervu un muskuļu darbību un ķermeņa šķidrumu regulēšanu. Organismam ir nepieciešami minerāli, lai varētu izmantot vitamīnus. Mēs varam dzīvot ilgāk bez vitamīniem nekā ar minerālvielu trūkumu. Bez minerāliem organisms vairs nevar labot bojātās šūnas un audus. Tikai viena mikroelementa trūkums var izraisīt daudzas ādas problēmas.

H&B Dead Sea Minerals minerālvielu bagātīgie produkti sniedz īpašus rezultātus: tie palīdz pie  ādas ekzēmas , psoriāzes , pinnes , kuperoze , pigmentācijas zīmes , aizkavē ādas novecošanās procesu un atbalsta vispārējo veselību. Produktus var lietot pat cilvēki ar ļoti jutīgu ādu un alerģiju.

 

  1. Nāves jūras sāls spēj saglabāt un piesaistīt mitrumu. Tas nodrošina, ka ādas mitruma saturs ir līdzsvarots; sausa āda ir mazāk sausa un nevēlami šķidruma uzkrāšanās pazūd.

 

  1. Nāves jūras sāls spēj stimulēt ādas lobīšanos , kas ļoti labi darbojas tādu ādas problēmu ārstēšanā kā psoriāze un ekzēma .

 

  1. Nāves jūras sāls stimulē ādas dziedināšanas procesus , īpaši svarīgi, ja bojājumi rodas, piemēram, pinnes , kuperozes un pigmentācijas zīmes .

Kāpēc Nāves jūras sāls ir tik efektīva ikdienas ādas kopšanā un ādas problēmu ārstēšanā?

 

 

Ķermenis nevar radīt minerālvielas, un tāpēc tās jāieņem caur pārtiku vai caur ādu. Tā kā mūsu ķermenis nevar uzglabāt minerālus (ja tie ir izpildījuši savu funkciju, tie tiek izvadīti), tie ir jāpiegādā nepārtraukti. H&B Nāves jūras produkti nesatur parabēnus, parafīnu, sintētiskās smaržvielas un krāsvielas, un tie nav izmēģināti uz dzīvniekiem.

Sniedziet sev veselīgu un starojošu ādu ar H&B Nāves jūras minerāliem!

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!