BLOG

SkaistumamLūpu krāsu tendences

Četras aktuālās tendences kā padarīt mūsu lūpas īpaši vilinošas! Ļaujiet mūsu ieteikumiem jūs iedvesmot: no dabīgiem līdz WOW efektam.

SākumsVasaras pārmaiņas ādas kopšanā un ikdienā kopā ar Estee Lauder!

Cik svarīga jums ir patīkama viegluma sajūta uz ādas? Ar ko “apģērbjat” ādu vasarā? Lasi vairāk un uzzini mūsu ādas eksperta viedokli par ādas kopšanas tendencēm vasarā!

SākumsThe Club pret Boxing Club: Kurā pusē esi tu?

SCALPERS The Club un SCALPERS Boxing Club ir  aromāti, kas nav radīti kuram katram. To lietošana ir atšķirības zīme, ko ne visi ir pelnījuši. Pievienojies klubam un izvēlies, kurā pusē esi tu. 

SākumsNotici savai iekšējai burvībai ar HALLOWEEN Perfumes!

Vai esi kādreiz sajutis, ka tevī ir kas īpašs, bet pārējā pasaule to nespēj ieraudzīt? HALLOWEEN Perfumes aicina atklāt mūsu vispersonīgāko burvību un parādīt to pasaulei.

SākumsNomaskē, nopūderē un izcel ar HUDA BEAUTY #Fauxfilter konsīleri un Easy Bake Loose Setting Powder pūderi!

Šis HUDA BEAUTY kosmētikas pāris izgaismos un izlīdzinās ādu zem acīm, lai vari izskatīties satriecoši visas dienas garumā. Uzzini vairāk...


SkaistumamSagatavojieties PRAIDAM

Digitālais satura veidotājs @alexanderbardou izvēlas vēsu un atturīgu praida izskatu ar sudraba acu ēnām, pasteļtoņa nagiem un austrumu aromātu, kurā apvienotas svaigas un siltas notis. Vai jau zināt, kas liks Jums mirdzēt praida mēneša laikā? Mūsu spilgtākie matu un grima ieteikumi ir šeit, lai iedvesmotu Jūs!

SkaistumamFestivālu vasara

Tuvojas festivālu sezona un papildus uzmanību piesaistošam tērpam ir nepieciešams arī spilgts grims. Esiet uzmanības centrā ar savu stilu un izbaudiet aizraujošu, dzīvās mūzikas un neaizmirstamu mirkļu pilnu laiku!

SkaistumamKāzu tēls

Vai esat satraukti par vienu no skaistākajām dienām savā dzīvē un joprojām meklējat idejas grimam? Mums ir iedvesma diviem satriecošiem make-up un vēlamies padalīties ar mūsu iecienītākajiem aromātiem sapņu kāzu dienā.

Sākums3 soļu procedūra matu atjaunošanai kopā ar JOICO!

Laikam ejot novērojat izmaiņas matos? Prātojat, kāda ir piemērotākā matu kosmētika nobriedušiem matiem? Aplūko 3 soļu procedūru, kas palīdz pagriezt laiku atpakaļ, lai mati kļūtu vieglāk kopjami, maigāki un paklausīgāki. 

SākumsDOUGLAS plaukstošais brīnumrīts!

Šī gada 25. aprīlī Herbary sapņainajās telpās, spītējot laika apstākļiem, uzplauka neaprakstāmi skaists pavasaris! Kopā ar iedvesmojošiem cilvēkiem un skaistākajiem zīmoliem, spējām uzburt patiesi košu, svaigu un maigu atmosfēru. Uzzini vairāk...

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!