SKAISTUMKOPŠANAS NOSLĒPUMI: ATKLĀJ SAVU 4 MINŪŠU «KĻŪSTI NEATVAIRĀMA» IKDIENAS RITUĀLU

Atklāj savu 4 minūšu «kļūsti neatvairāma» ikdienas rituālu ar EISENBERG Les Essentiels du Maquillage

1. IZLĪDZINI – 30 SEKUNDES

Uzklāj pēc sava ikdienas ādas kopšanas līdzekļa. Panāc patiesu fotošopa efektu, pateicoties inovatīvajai tekstūrai: Perfecteur Teint Express ir maigs, viegls, putām līdzīgs ādas toņa uzlabotājs, kas viegli klājas un ļauj panākt precīzu un daudzveidīgu uzklāšanu. Āda izskatās gludāka, sejas āda ir matēta, notušētas poras, grumbas, līnijas un nepilnības!

2. KORIĢĒ – 50 SEKUNDES

Uzklāt Precision Concealer nelieliem pieskārieniem ar izteiktas precizitātes daudzpusējo aplikatoru uz tumšajām vietām acu zonā un uz sejas. Nobeigumā viegliem pieskārieniem ar pirkstu galiem sapludināt. Tādas nepilnības kā tumšie loki, izsitumi, rētas un pigmentācijas plankumi tiek acumirklī nomaskēti.

3. IZLĪDZINI – 50 SEKUNDES

Uzklāj ar mazu otu vai ar pirkstu galiem Fond De Teint Correcteur Invisible, lai radītu plānu un vienmērīgu plīvuru uz ādas, kura izcilā noturība būs 12 stundas* jebkuros klimatiskajos apstākļos. Sekas tonis paliks vienmērīgs un dabisks visas dienas garumā. Izcilam otrās ādas efektam!

4. UZKRĀSO SKROPSTAS  – 40 SEKUNDES

Parūpējies, nostiprini un pagarini savas skropstas, pateicoties divām inovatīvām formulām, kas veicina skropstu augšanu un samazina to bojājumus, pateicoties jūras aļģu molekulārajam duetam. Izvēlies Le Mascara Noir® dramatiska apjoma efektam, vai Le Mascara Graphique®  360° izteiksmīgumam. 

5. PADARI SAVAS LŪPAS SKAISTAS – 20 SEKUNDES

Pievieno krāsainu skūpstu savām lūpām ar Baume Fusion - viegls, jaunās paaudzes, bagātīgs un izteikti krēmīgs balzams, kas izkūst uz lūpām.

6. SMAIDI, IZBAUDI REZULTĀTU UN ATKĀRTO DESMIT REIZES: ŠODIEN ES ESMU VIENKĀRŠI SKAISTA! - 40 SEKUNDES

* Instrumentālais tests

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!