Posts with category

Zīmoli

ZīmoliTESTĒJAM! Lumene sejas krēmi ar aizsardzību pret UV starojumu

Pasargāt sejas ādu no saules nelabvēlīgā starojuma vienmēr bijis sarežģītāk, nekā pārējo ķermeni, jo vasarā gribas, lai viss ir ātri un ērti, nevis: serums, sejas krēms, tonējošais līdzeklis, vēl pa virsu saules aizsargkrēms, par dekoratīvo kosmētiku nemaz nerunājot… Vai nav drusku par daudz vasaras karstumā? Somijas zīmols Lumene ir centušies rast risinājumu šai problēmai, piedāvājot trīs jaunus divi-vienā produktus. Tie ir vieglas tekstūras sejas krēmi ar SPF 30. Testējam!

ZīmoliLancome skropstu kopšanas produkti 2.daļa

   Pirmās daļas blogā iepazīstinājām ar Lancome produktiem, kuri paātrina skropstu augšanu un apjomu. Ieskaties un iedvesmojies pārmaiņām jaunajā 2021.gadā! 

ZīmoliHealth & Beauty zīmola Nāves jūras produkti

Nāves jūra ir viszemākā vieta uz planētas - tā atrodas 417 metrus zem jūras līmeņa. Nāves jūras izstrādājumi ir vienmēr bijuši pazīstami, pateicoties to ārstnieciskajām īpašībām, tie ir jo īpaši efektīvi ādas slimību gadījumā. Izraēlas uzņēmums “Health & Beauty” nodarbojas ar ļoti kvalitatīvu kosmētisko preparātu ražošanu un izplatīšanu. Šie preparāti, kuri ir ražoti no Nāves jūras piekrastē iegūtiem minerāliem, kopā ar vitamīniem, augu ekstraktiem un ēteriskajām eļļām rūpējas par ādas veselību un jauneklību. 

ZīmoliLancome skropstu kopšanas produkti 1.daļa

Bloga rakstā sīkāk aplūkoti trīs Lancome produkti skropstām - apjomu palielinoša skropstu tušas bāze Cils Booster XL Super-Enhancing Mascara Base, kuplinoša un pagarinoša skropstu tuša Lancome Hypnôse Mascara un atjaunojošs skropstu serums Lancome Cils Booster Lash Revitalizing Serum. 

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!