Lancome skropstu kopšanas produkti 1.daļa

Kuplas un veselīgas skropstas ir viena no skaistākajām sievietes rotām. Dāmām, kuras neizvēlas pieaudzēt mākslīgās skropstas, skropstu kopšanai un atjaunošanai ieteicams lietot Lancome produktus skropstām. Tāpat zemāk minētie produkti palīdzēs pēc mākslīgo skropstu noņemšanas atjaunot skropstu stāvokli un joprojām ļaut tām izskatīties satriecoši. 

Cils Booster XL Super-Enhancing Mascara Base

Skropstu tušas bāze, kas ne tikai palielinās skropstu apjomu, pagarinās tās un padarīs skropstas izteiksmīgākas, izliektākas, bet arī stiprinās, aizsargās un spēcinās, jo satur vitamīnus B5 un E. Papildus tam bāze ir piemērota pat jutīgām acīm. Bāzi uzklāj pirms skropstu tušas sākot no skropstu augšanas līnijas visā to garumā. Tā noklāj skropstas baltā krāsā, nepadarot tās smagas.

Lancome Hypnôse Mascara

Tuša, kas piešķir apjomu, pagarina un atdala skropstas. Tā ir piemērota gan ikdienas lietošanai, gan vakara grimam, jo vēlamo rezultātu var iegūt tušu, uzklājot vienā vai vairākās kārtās, sākot no viegli dabīga līdz izteikti pamanāmam izskatam. Īpašā SoftSculpt ™ formula ir bagātināta ar ProVitamin B5, kas skropstas padara maigas, elastīgas un atdalītas.

Attēlā redzamas skropstas pirms un pēc skropstu tušas uzklāšanas, neizmantojot skropstu tušas bāzi. Tuša tika uzklāta 2 kartās.

Pirmajā attēla redzamas skropstas, tikai izmanojot skropstu tušu un otrajā attēla, izmantojot gan bāzi, gan skropstu tušu.

Lancome Cils Booster Lash Revitalizing Serums

Serums, kas palīdz atjaunot skropstu matiņu šķiedras 4 nedēļu laikā, lai tās kļūtu blīvākas, biezākas un stiprākas.

Ikdienā skropstas pakļaujam dažādiem bojājumiem kā:

  • Skropstu atliecējs
  • Pieaudzētās mākslīgās skropstas
  • Skropstu krāsošana ar krāsu
  • Skropstu laminēšana

Tāpēc Lancome apvienoja 4 koncentrētākās un biežāk sastopamās aminoskābes, kas atrodamas matos un izveidoja serumu, kas atdzīvina skropstas, lai tās iegūtu veselīgāku izskatu

Serums ir drošs ikdienas lietošanai uz skropstām, kā arī piemērots jutīgām acīm.

Serums atrodas ļoti skaistā zelta krāsas izsmalcinātā iepakojumā ar smalku otiņu, lai uzklāšana būtu precīza un ērta.

Pēc pieaudzēto skropstu noņemšanas redzams, ka tās ir palikušas plānākas, īsākas un vājākas, tāpēc serums tiks testēts 4 nedēļas, lai tās atjaunotu pilnībā. Ar rezultātiem vari iepazīties bloga 2.daļā! 

Iegādājies Lancome skropstu kopšanas līdzekļus arī Tu! 

Douglas vēlas pateikties skaistumkopšanas speciālistei Agatei Annai Auziņai par produktu testēšanu un vērtīgajiem ieteikumiem! Lai sekotu līdzi Agates burvīgajiem darbiem, meklē Instagram @agates.skaistumkopsana !

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!