Testējam: aizraujošās Marvis zobu pastas

Kas sanāktu, ja apvienotu itāļu aizraušanos ar garšām un profesionālu mutes kopšanu? MARVIS ir atbilde uz šo jautājumu. Iepazīstiet jauno konceptu – tā ir jauna pieeja un moderna interpretācija mutes kopšanai. Tagad zobu pasta nav vienkārša ikdienas sastāvdaļa – tā sniedz patiesu baudu ar izcilu garšu.  

MARVIS stāsts ir aizsācies Itālijā 20. gadsimtā. Tiek uzskatīts, ka vispirms MARVIS zobu pastas iecienīja smēķētāji to balinošo īpašību un stiprās mentola garšas dēļ. Tad zīmolam pienāca ne visai veiksmīgi laiki, bet atdzimšana notika 1997. gadā, kad kompāniju nopirka Ludoviko Martelli. Kopš tā brīža mutes higiēna kļuva par patīkamu un gaidītu dienas sastāvdaļu, savukārt  MARVIS – par luksusa simbolu šajā jomā.

Martelli pievērsās kosmētikas jomai 1948. gadā, kad Ludoviko dēls Pjero pievienojās uzņēmumam un neilgi pēc tam prezentēja zīmolu Proraso, kas arī ir pieejams veikalos Douglas.

Kad tiek jautāts par atšķirību star zīmoliem, atbilde ir šāda: Proraso ir “ikdienas partneris skūšanā” un MARVIS ir “izsmalcināta zobu pasta gardēžiem”.

MARVIS ir ne tikai pazīstams ar saviem augstas kvalitātes mutes kopšanas produktiem, bet arī atšķirīgu iepakojuma dizainu. Stilīgais, necaurspīdīgais alumīnija ovāls un ekskluzīvais rotājums padara to par īstu dekorāciju gan zobiem, gan vannas istabai.

MARVIS izceļas ar savu aktuālo stilu un izteikti mūsdienīgu, oriģinālu, ironisku garšu, kuru iedvesmojusi mākslas un modes pasaule. Šādi tiek piesaistīta zinātkāra un  jaunumiem atvērta auditorija.

7 garšas – 7 mākslas darbi

MARVIS kolekcija iekļauj septiņas zobu pastas. Tās nodrošina brīnišķīgu svaiguma un tīrības sajūtu. Oriģinālā MARVIS formula baltina un aizsargā tavus zobus, palīdz novērst kariesu, zobakmeni un aplikumu.  Daudzas, dažādas pastas un neticami interesantas garšas.  Kolekcija iekļauj gan klasiskās mentola, gan delikātās ziedu garšas – tās ir unikālas un nekur citur nebaudītas. Dosimies kopā garšu ceļojumā!

CLASSIC STRONG MINT – klasiska mentola, spēcīga pirparmētru garša

AQUATIC MINT - ar jūras svaiguma un piparmētras garša

WHITENING MINT - balinoša, spēcīga piparmētru garša

AMARELLI LICORICE - lakricas un piparmētras garša

CINNAMON MINT - kanēļa un piparmētras garša

JASMIN MINT - jasmīna un piparmētras garša

GINGER MINT - ingvera un piparmētras garš

Daudzi uzskata, ka zobu pasta ir tikai zobu pasta, ka tā nespēj piedāvāt neko aizraujošu.  Svarīgi, ka pasta zobus tīra, labi aizsargā un viegli balina, turklāt tai nevajadzētu atstāt sliktu pēcgaršu. Šī zobu pasta izpilda visus nosacījumus, turklāt pārsteidz tieši ar garšu.

Izmēģinot  AQUATIC MINT un JASMIN MINT sākām diskutēt, ko pastas garšas mums katram atgādina. Vienu tā aizveda uz bērnību – saldumu veikalu, kur varēja nopirkt augļu želejkonfektes. Savukārt citam tā atgādināja bērnības košļenes, kurās bija arī jautrs zīmējums. Vienkāršs zobu kopšanas līdzeklis tagad ir kļuvis par tik izklaidējošu aktivitāti, kādu nav spējis piedāvāt neviens cits higiēnas produkts! JASMIN MINT ir nedaudz maigāka pasta, un, kā ir norādījis ražotājs, tā radīta, lai vairāk atbilstu sieviešu gaumei.

Kad pirmo reizi izmēģinājām MARVIS, uzreiz sapratām, ka šī pasta mudinās no rītiem un vakaros uz zobu tīrīšanu tos, kuriem bieži sevi ir grūti motivēt šai aktivitātei. MARVIS zobu pastas patiešām vilina un neattur no zobu tīrīšanas. Vēl viens pluss – pastas tiek pārdotas ceļojumiem piemērotos iepakojumos. Tas sniedz iespēju arī mājās turēt zobu pastas ar dažādām garšām un ik pa laikam tās mainīt. Tā pavisam vienkāršā higiēnas daļa – zobu tīrīšana – kļūs aizraujoša. Turklāt arī bērnus būs vieglāk pieradināt pie regulāras zobu tīrīšanas.


Izgaršo savas dienas ar MARVIS zobu pastu paleti. Ticiet – tās pāris minūtes vakarā un no rīta, ko veltāt zobu tīrīšanai, piedāvās jums daudz vairāk nekā iedomājaties. Pārsteidzoši!

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!