TESTĒJAM! Pirmo Jeffree Star Cosmetics skropstu tušu

Zīmols ir laidis klajā savu pirmo skropstu tušu, kas pieejama arī pie mums Latvijā, Douglas interneta veikalā. Jeffree ir spilgta personība, ko cilvēki pazīst visā pasaulē un kuram vienmēr ir bijusi svarīga kvalitāte, iepakojums un produkta lietošanas pieredze. Jaunā “F**k Proof” skropstu tuša noteikti atšķiras no tirgū pieejamajiem produktiem. Ķeramies klāt produkta atsauksmei.

Tuša iepakota unikālā kartona kārbiņā, kas rada ļoti pozitīvu pirmo iespaidu. Ārējais skropstu tušas apvalks arī nav vienkāršs plastmasas konteiners. Tas apstrādāts ar pītiem, melnas mākslīgās ādas elementiem un papildināts ar sagrieztas ādas strēmeļu pušķīti tušas galā, kas ir noņemams un ko var pielikt, piemēram, pie atslēgām vai somiņas kā aksesuāru. Atļāvos tik detalizēti runāt par produkta iepakojumu, jo tas patiesi ir iespaidīgs un līdz šim neredzēts dizains.

“F**k Proof”

Tušai ir silikona birstīte, ar sešiem vaļņiem, kas rotē ap kātiņu. Tuša apklāj katru matiņu individuāli, atdalot skropstas un piešķirot tām maksimālu apjomu. Skropstas nesaķep un produktu iespējams uzklāt vienā slānī, kas akcentēs dabīgās skropstas, vai divās un trīs kārtās, kas piešķir kuplu un izteiksmīgu skropstu izskatu. Formulas sastāvā ir Shea sviests un rīcineļļa, kas stiprinās dabīgās skropstiņas.

Tušas noņemšana ir pavisam vienkārša- to var noņemt ar siltu ūdeni. Produkta formula reaģēs ar ūdeni un burtiski noslīdēs nost no skropstiņām. Ērts, ātrs veids kā atbrīvoties no skropstu tušas, neizmantojot kosmētikas noņēmējus un vates plāksnītes. Piedāvāju aplūkot pirms un pēc fotogrāfijas, lai Jums būtu skaidrs, ka tuša sniedz lielisku, acīm redzamu rezultātu. Skropstiņas ir atliektas, izteiksmīgas, atdalītas un melnas. Pamanīju, ja tušu klāj lēni ar mazām zig-zag kustībām, tad iespējams tik pie vēl atdalītāku un smalkāku skropstu izskata, bez tušas kamoliņiem.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!