TESTĒJAM: Douglas sejas kopšanas un dekoratīvās kosmētikas produktus

Lai no plašā Douglas produktu sēriju klāsta ikviena dāma šim pavasarim varētu atrast sev vispiemērotāko produktu, testējam vairākus no tiem - sākot no sejas attīrīšanai paredzētajiem līdzekļiem, līdz pat grima fiksācijas un sejas ādas mitrināšanas sprejiem.

Sejas maska “Douglas Skin Focus Vitamin Radiance Glow”

Sejas krēms “Douglas Skin Focus Vitamin Radiance Instant Glow cream”

Želejveida tekstūras maskai ir ļoti patīkama un maiga smarža. Pateicoties sastāvā esošajam C vitamīnam, maska uzlabo sejas ādas mirdzumu un baro to.

Turklāt jāuzteic tā ērtā lietošana - to ieteicams lietot divas reizes nedēļā plānā kārtā, uzklājot uz attīrītas sejas ādas un kakla, un pēc 3-5 minūtēm noskalojot ar siltu ūdeni. Salīdzinot ar ierastajām sejas maskām, bonuss pilnīgi noteikti ir īsais laiks, kas nepieciešams maskas iedarbībai, un želejveida konsistence, kas ne tikai viegli un patīkami uzklājas uz sejas, bet ir arī ērti nomazgājas.

Āda jūtas pilnīgi attīrīta, pabarota un mirdzoša. Maigā un vienlaikus efektīvā iedarbība, ļauj masku lietot arī no rītiem.

Visiem ādas tipiem piemērotais sejas krēms ir bagātināts ar C vitamīnu, tāpēc būs īpaši piemērots sejas ādas mirdzuma atjaunošanai pēc garās ziemas.

Krēms ir vieglas konsistences un ātri iesūcas ādā - ir nepieciešams mazs produkta daudzums tūlītējai sejas ādas mitrināšanai un dabiska mirdzuma piešķiršanai.

Krēms piemērots lietošanai gan no rīta, gan vakarā, kas komplektā ar piemērotību visiem ādas tipiem būs universālais kareivis gan Tavā kosmētikas plauktiņā, gan kalpos kā nekļūdīga dāvanas izvēle kādam, kuru vēlies iepriecinat šajā pavasarī.

Mitrinošs sejas ādas sprejs “Douglas Skin Focus Aqua Perfect 24h Hydrating Mist”

Mitrinošos izsmidzināmos līdzekļus, jeb sprejus varētu salīdzināt ar lūpu balzamiem - tiem vienkārši ir jābūt katras sievietes somiņā, mašīnā, uz darba galda, naktskapīša vai jebkur citur, kur tie ērti pieejami rokas stiepiena attālumā.

Bagātināts ar hialuronskābi, šis produkts nodrošinās mitrināšanu 24 stundu garumā. Produkts, izsmidzināts 15 centimetru attālumā no sejas, uzreiz sniegs patīkamu vēsuma un svaiguma efektu, ko īpaši varēs novērtēt karstajās vasaras dienās. Mitrinošais sprejs piemērots lietošanai gan zem, gan virs dekoratīvās kosmētikas, lai sejas mitruma un mirdzuma līmeni uzturētu visas dienas dienas garumā.

Aerosolam ir patīkams, viegls un gaistošs aromāts.

Mirdzumu piešķirošs sejas ādas sprejs “Douglas Essential Delicate Rose Rosy Glow Mist”

Šī mitrinošā un mirdzumu piešķirošā sejas ādas spreja vizītkarte pilnīgi noteikti ir tā Damaskas rozes smarža. Šis aromāts, lai arī izteikts pirmajā izsmidzināšanas brīdī, pēc pāris sekundēm ir izgaisis. Rozei kosmētikā, kā zināms, piemīt sejas ādas izskatu uzlabojošas īpašības, kas šajā produktā apvienojumā ar citām 95% dabiskas izcelsmes sastāvdaļām piešķirs tūlītēju mitrināšanas un svaiguma efektu.

Produkts lietojams pirms un pēc kosmētikas uzklāšanas kā grima fiksators, kā arī jebkurā brīdī dienas laikā, kad gribas savu sejas ādu palutināt ar maigu rožu aromātu un atsvaidzināt.

Papildu bonuss šim produktam - tā vegāniskais sastāvs un fakts, ka tas nav testēts uz dzīvniekiem.

Grima bāze “Douglas Make Up Hydrating Primer”

Normālai un sausai ādai piemērota grima bāze, kuras sastāvā nav silikonu.

Ļoti ātri uzsūcas ādā, kas ir kā priekšrocība steidzīgajos brīžos, jo garantēs tonālā krēma vienmērīgu uzklāšanu. Grima bāzes sastāvā ir vairāk nekā 80% ūdens, un tas nodrošina tulītēju ādas mitrināšanu no uzklāšanas brīža līdz pat 12 stundām. Bāzei ir maiga, krēmīga konsistence, un tā ir brīva no smaržvielām. Bāzi iespējams lietot arī kā sejas mitrinātāju. Ir nepieciešams pavisam neliels daudzums produkta, lai ar to noklātu visu sejas ādu, tāpēc 30ml iepakojums kalpos ilgu laiku. Jāpiebilst, ka, tā kā šīs grima bāzes galvenā īpašība ir mitrināšana, tā vispiemērotākā būs ikdienas/dienas grima uzklāšanai. 

Tonējošs BB krēms “Douglas Skin Focus Vitamin Radiance BB Cream Medium”

Pēc tam, kad sejas āda ir attīrīta un mitrināta, kā papildu C vitamīna deva ādas mirdzumam kalpos tonējošais BB krēms. Tam ir krēmīga konsistence, un tas ir baltā krāsā, tāpēc pirmajā acu uzmetienā var apjukt un nemaz nepamanīt krēmā sīki iestrādātos mikropigmentus.

Krēmu smērējot uz sejas vai rokas, pigmenti sajaucas un krēms iegūst toni. Tonis “medium” vispiemērotākais būs jau maigu saules pieskārienus ieguvušas sejas ādas īpašniecei - oranžīgi mirdzošais pigments izcels ādas veselīgumu un dabiskumu.

Krēms ir bagātināts ar SPF 15 aizsargfiltru.

Grima bāze-serums “Douglas Make Up Skin Augmenting Serum Primer”

Šī noteikti nav grima bāze tā klasiskajā izpratnē.

Maigais un krēmainais serums, pateicoties hialuronskābei, uzreiz pēc uzklāšanas, uzlabo ādas elastību. Seruma sastāvdaļas rūpējas par ādas mitrināšanu, izlīdzināšanu, barošanu un pretnovecošanos, turklāt tam visam klāt ir arī SPF 25 aizsardzība.

Serumam ir tikko jaušama smarža, ko sajust un raksturot spēs vien “spicākie” deguni.

Pēc bāzes-seruma uzklāšanas tonālais krēms uzklājas viegli, neveidojot savēlumus, un palīdz tam noturēties visas dienas garumā.

Tonējošs krēms “Douglas Make Up Teint Beautifier”

Salīdzinot ar klasisku ierasto tonālo krēmu, šis ir daudz “vieglāks” produkts, kas toņa un uzklāšanas ziņā būs perfekti piemērots tām reizēm, kad gribas atsvaidzināt sejas ādu, izmantojot vien dažus kosmētikas produktus.

Šis tonējošais krēms ādai piešķir mirdzumu, rūpējas par tās mitrināšanu un pretnovecošanos. Tā teju nemanāmais klājums lieliski noderēs “nude” grimu veidošanai. Pateicoties tā maigajam tonējumam, šo krēmu ir daudz ērtāk un vieglāk uzklāt ar pirkstiem, nekā izmantojot otu vai sūkli.

Tonējošais krēms ir bagātināts ar SPF 40 aizsargfiltru, tāpēc pavasara saules staros varēs neuztraukties par papildu aizsargkrēma lietošanas nepieciešamību, dodoties ikdienas gaitās.

Skropstu tuša “Douglas Make Up Oh Yes! Lashes”

Skropstu tušas smalkā gumijas birstīte, pateicoties savai lokanībai, izceļ skropstas visā to garumā un kuplumā, vienlaikus nokrāsojot pat vissmalkākās skropstas acu kaktiņos.

Krāsojot kārtās, skropstas iespējams izcelt vēl vairāk un padarīt apjomīgākas.

Skropstu tušai ir 36 stundu noturība, un to ir viegli noņemt gan ar kosmētikas noņēmēju, gan arī ar siltu ūdeni. Skropstu tušu pirmo reizi uzklājot, ir viegli pamanīt tās konsistenci, kas, salīdzinot ar citām tušām, izcelsies ar to, ka tā nav eļļaina un uz birstītes neveido tušas kamoliņus.

Tuša izcels acu skatienu gan ikdienas, gan svētku grimā.

Acu ēnu palete “Douglas Make Up Purple Nudes Eye Shadow Palette”

14 toņu acu ēnu paletē, kā jau priekšā saka produkta nosaukums, galvenais uzsvars likts uz violetajiem toņiem, kas zīmīgi saskan arī ar nosaukto 2022. gada krāsu “Very Peri”.

Līdzās vairākām matētajām violetajām acu ēnām, savu vietu paletē atradušas arī vairākas šī toņa metāliskas ēnas, kas ārēji veidotas raupjā mirdzuma tekstūrā, taču, uzklātas uz plakstiņa, iegūst smalku mirdzumu, lai lieliski papildinātu violetajos toņos veidoto grimu vai izceltu acis jebkurā citā grima kombinācijā. Paletē iekļauti arī maigi persiku, koraļļu un brūnie toņi, kas palīdzēs veidot gan neitrālus ikdienas tēlus, gan arī svinīgākus un izteiksmīgākus vakara grimus.

Vien jāņem vērā, ka labākai acu ēnu noturībai visas dienas garumā ieteicams lietot acu ēnu bāzi. 

Lūpu spīdums “Douglas Make Up Amazing Lip Elixir”

Šī lūpu spīduma “Pearl” toņa alternatīvais nosaukums varētu būt “Hameleons”, jo pats spīdums ir caurspīdīgs, taču, līdz ko uzklāts, tas lūpām piešķir ogu krāsu - gluži kā tikko būtu baudītas gardākās no vasaras veltēm - zemenes, avenes un arbūzi.

Uzklājot to biezākā kārtā, spīduma krāsa kļūst intensīvāka. Noteikti jāizceļ šī lūpu spīduma aplikators - elegantais rubīna krāsas iepakojums papildināts ar metālisku zelta krāsas aplikatoru, kas, saskaroties ar lūpām, sniedz patīkami atvēsinošu sajūtu.

Lūpu spīdums satur šī sviesta, guavas un marakujas ekstraktus, kas baro un mitrina lūpas, un vienlaikus  arī patīkami un garšīgi smaržo.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!