MARIO BADESCU SUPER PEPTIDE serums: īstais risinājums rievām, grumbiņām un dehidrācijai

Formula, kuru nebija iespējams paturēt noslēpumā! Tāds ir Mario Badescu Super Peptide serums, kas sākumā tika piedāvāts tikai pēc pasūtījuma uzņēmuma darbiniekiem un ilggadējiem klientiem Ņujorkas salonos. Pēc vairāku mēnešu ilgas lietošanas un produkta iemīlēšanas tika pieņemts lēmums, ka šo formulu nevar paturēt slepenībā.

Viss, kas bija jādara – jāpiepilda pudelītes ar iemīlētās formulas serumu!

Kas ir Mario Badescu Super Peptide serums un kas padara to par superlīdzekli?

Tagad Super Peptide serums vairs nav tik slepens risinājums, lai mazinātu un aizsargātu no redzamām novecošanās pazīmēm. Maldinoši vieglā izskata serums sniedz bagātīgu saturu, ko parasti sagaida no tradicionālā seruma. Iemasējot to ādā, tas nekavējoties uzsūcas, lai padarītu ādu īpaši mitrinātu un izlīdzinātu. Rezultātā tiek iegūta mirdzoša āda, kas ir kā sapņa piepildījums gan rītos, gan vakaros – vienmēr, kad ādu nepieciešams padarīt gludāku.

Tomēr neļaujiet, lai vienkāršā lietošana Jūs samulsina – pateicoties unikālajai formulai, serums efektīvi pilda savas funkcijas jebkurā diennakts stundā.

Serums sastāv no divu veidu peptīdiem, kas palīdz atjaunot ādu un samazināt novecošanās pazīmes. Īpaši mitrinošs nātrija hialuronāta komplekss, apvieno divas molekulāras sastāvdaļas nevainojamas absorbcijas un daudzslāņu mitrināšanas nodrošināšanai. Serums papildināts ar antioksidantiem bagāto zaļo tēju, asinszāles, alvejas un kumelīšu ekstraktu, kā arī atsvaidzinošu pelašķu un atjaunojošu sarkanās aļģes ekstraktu.

Lai iegūtu maksimālu efektu no Mario Badescu Super Peptide seruma, nepieciešami tikai 3 soļi:

1. Attīriet un tonizējiet ādu. Lai labāk āda tiktu mitrināta, izmantojiet Mario Badescu sejas sprejus. Izvēlieties sev piemērotāko, lai atjaunotu ādas mitruma līmeni ar patīkami atsvaidzinošu aerosolu sejai.

 

2. Uzklājiet 3-4 pilienus seruma uz sejas, kakla un dekoltē zonā.

Turpiniet ar dienas vai nakts krēma uzklāšanu. Ādas izlīdzinošam superduetam pa dienu apvienojiet Super Peptide serumu ar Mario Badescu Aloe Moisturizer SPF 15 dienas krēmu , bet vakarā  ar Seaweed Night Cream.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!