Make up ieteikumi ceļojumā

Kaut arī pavasaris vairs nav aiz kalniem, ir saprotama vēlme aizbēgt uz kādu siltāku vietu. Koferu krāmēšana dažām no mums var sagādāt lielas galvassāpes. Ko vislabāk ņemt līdzi ceļojumos, lai vienmēr izskatītos satriecoši, taču nebūtu līdzi jāņem visa iedzīve? Kā iekārtot mazu kosmētikas maciņu, iekļaujot pašu nepieciešamāko. 

 

It īpaši tad, ja dodies uz vietu, kur būs jūtami tiešie saules stari. Padomā par labu saules aizsargkrēmu, kas pasargās Tavu ādu.

 

DOUGLAS IESAKA 

Tonālo krēmu aizstāj ar korektour

Ir taču atvaļinājums! Arī Tavai ādai dažkārt vajadzētu atpūsties. Lai atstātu vairāk vietas kosmētikas maciņā, tonālā krēma vietā līdzi ņem tikai korektoru, ja nepieciešams nomaskēt nepilnības. 

 

DOUGLAS IESAKA KOREKTORUS CEĻOJUMIEM 

Pamats

Ja Tev visu atlikušo mūžu būtu ļauts lietot tikai noteiktu skaitu kosmētikas līdzekļu veidu, ko Tu izvēlētos? Skropstu tuša ir visa pamatā un ļoti krasi spēj mainīt skatienu. 

 

DOUGLAS IESAKA SKROPSTU TUŠAS CEĻOJUMIEM 

Izteiksmīgas uzacis

Vai esi prātojusi, kā cilvēki izskatītos, ja tiem vienkārši nebūtu uzacu? Kaut arī to nenojaušam, uzacīm ir ļoti liela nozīme. Kopš modē ir nākušas izteiksmīgas uzacis, uzskatām, ka arī uzacu kosmētikas līdzekļiem noteikti jābūt katras dāmas kosmētikas maciņā. Arī tad, ja Tev patīk dabīgs izskats, uzacis iespējams padarīt lieliskas.

 

DOUGLAS IESAKA UZACU SKAISTUMKOPŠANAS PRODUKTUS CEĻOJUMIEM 

Acu laineris

Nav noslēpums, ka mazā, melnā līnija, ko uzvelkam pie savas skropstu līnijas, var krasi izmainīt noskaņojumu. Šķidrie acu laineri neaizņem daudz vietas, taču izskatās lieliski. Noteikti paņem to līdzi ceļojumā! 

 

DOUGLAS IESAKA ACU LAINERUS CEĻOJUMIEM 

 

Atļaujies ko košu

Tu tomēr esi ceļojumā! Atļaujies palutināt sevi un kosmētikas maciņā noteikti ieliec kādu košu lūpu krāsu vai acu ēnas, ko nelieto ikdienā un kas spēs Tev likt justies īpašai!

 

DOUGLAS IESAKA ĪPAŠOS PRODUKTUS CEĻOJUMIEM 

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!