Lūpu krāsas nenoliedzamā vara

Katras sievietes drēbju skapī vai kosmētikas atvilktnē ir daži iemīļoti aksesuāri, uz kuriem vienmēr var paļauties, zinot, ka tos nēsājot, tiks vairota pašpārliecinātība: piemēram, kleita ar elegantu kritumu, kas ir īpaši glaimojoša, vai galvu reibinošs aromāts, kas vienmēr liek saņemt neskaitāmus komplimentus pēc tam, kad tas tiek uzpilināts uz pulsa punktiem.

Populārākais no šiem aksesuāriem ir salīdzinoši lēts un viegli iegādājams, un tas ir iemīļots visā pasaulē, pateicoties tā unikālajai spējai piešķirt drosmi, spēku un pašpārliecinātu seksīgumu: sarkanā lūpukrāsa.

Sarkanas lūpas ir klasika, bet tās ir arī vienmēr aktuālas. Tās ir reizē klasiskas un skarbas, perfektas un elegantas, bet arī vienkāršas.

Tās iederas kā rosīgā birojā, tā vakarā, ejot uz randiņu, turklāt birojā tās patiešām izceļ sievišķību iepretim žaketēm un uzvalkiem, kas ir feminizēta vīriešu apģērbu versija. Tās klāstā pieejami neskaitāmi dažādi niansēti toņi, faktūras un efekti – sarkanā lūpukrāsa ir glaimojošs aksesuārs, kas piemērots ikvienai sievietei.

Sarkanās lūpas un to izstarotais spēks ir sieviešu iecienīts jau gadsimtiem ilgi.

Kleopatra iesārtināja lūpas, piemēram, ar dziļi pigmentētu krāsvielu, kas izgatavota no tūkstošiem sasmalcinātu vaboļu. (Šī krāsviela, ko sauc par košenilu, faktiski joprojām tiek izmantota dažādu patēriņa preču ražošanā.) Ķiršu toņa nokrāsa burtiski iezīmēja viņas varu, jo viņas pavalstnieku lūpas bija rūsas krāsā – iekrāsotas ar vielu, kas izgatavota no sarkanā okera, kura ražošana bija daudz lētāka.

Karaliene Elizabete I krāsoja lūpas sarkanā krāsā un uzskatīja, ka šī krāsa atvairīs ļaunos garus. Arī karaliene Elizabete II ir atzinusi sarkano lūpu spēku: 1953. gadā kronēšanai viņa pasūtīja īpašu tumšsarkanu toni, kas tika radīts, lai precīzi atbilstu viņas svinīgajam karaliskajam tērpam, kas parasti tiek vilkts šajā dienā.

Ar savu netiešo pārliecību tā iedveš drosmi, pat ja jūs jūtaties nogurusi vai nepārliecināta.

Arī mūsdienās sarkanās lūpukrāsas iedarbība nav zudusi.

Kā nozīmīgāko aksesuāru to joprojām izvēlas ļoti daudzas ietekmīgas sievietes: Aleksandrija Okasio-Kortesa, Amala Klūnija, Rianna un Madonna, kā arī daudzas citas. (Okasio-Kortesa ir izcils piemērs sievietei, kuras sarkanās lūpas izstaro pašpārliecinātību, apņēmīgu sievišķību un pārliecinātu skaistumu.)

Turklāt šo krāsu var ikdienā redzēt uz stilīgu sieviešu lūpām. Neatkarīgi no tā, kuras sievietes izmanto sarkano lūpu krāsu, viņas izskatās perfektas, pat ja valkā tikai T kreklu un džinsus.

 

Tā kā tonis ir tik spēcīgs, ne visas sievietes to prot “nest”, dažām sievietēm šķiet, ka viņas nevar valkāt sarkanu lūpukrāsu. Taču tas ir ļoti nepareizs uzskats.

Sarkanās lūpukrāsas noslēpums ir valkāt to ar augsti paceltu galvu, t. i., noskaidrot, kurš sarkanais tonis ir tavs, un apzināties, ka sarkanā lūpukrāsa ir galvenais sievišķības akcents.

Pareizais uzklāšanas paņēmiens ļaus sarkano lūpu īpašniecēm justies pārliecinātām par savu izvēli neatkarīgi no tā, vai izvēlaties lūpu krāsas otu, lūpu zīmuli vai dodat priekšroku lainerim.

Elizabete Teilore- īpaši augsta profila sarkano lūpukrāsu cienītāja piecdesmitajos un sešdesmitajos gados, ir teikusi plaši pazīstamus vārdus:

"Ielejiet sev dzērienu, uzkrāsojiet lūpas un savācieties."

Lūpukrāsa neapšaubāmi ir punkts uz “i”, kas var uzlabot garastāvokli, taču, ja tā ir piesātinātā sarkanā tonī, elegants sārtās krāsas pieskāriens īpaši spēcinās, uzmundrinās un piešķirs pārliecību par sevi, pat ja lūpukrāsas valkātājai ir dziļas šaubas par sevi.

 

"Ielejiet sev dzērienu, uzkrāsojiet lūpas un savācieties."

-Elizabete Teilore

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!