Kā pareizi lietot toniku: ādas kopšanas eksperti vēlas, lai jūs noteikti nepieļautu šīs 5 kļūdas

Douglas ādas kopšanas eksperti atklāj, kuras piecas kļūdas pilnīgi noteikti nedrīkst pieļaut, lietojot sejas tonikus. 

1. kļūda: lietot tikai uz taukainas ādas

Pastāv mānīgs uzskats, ka toniks ir paredzēts tikai taukainai ādai vai cilvēkiem ar akni. Jā, kādreiz ādas kopšanas toniki saturēja daudz alkohola, tāpēc varēja teikt: "nožāvēt netīrumus". Taču mūsdienās tonika galvenais uzdevums ir atjaunot ādas dabisko līdzsvaru pēc sejas ādas attīrīšanas.

Taukainai ādai izvēlieties toniku, kas atbrīvo no liekā sebuma un atver, attīra poras. 

Ja āda ir sausa, vajadzētu izvēlēties produktu, kas ne tikai attīra, bet arī mitrina ar tādām sastāvdaļām kā hialuronskābe un pantenols.

2. kļūda: nepareiza produktu kombinācija

Tā kā mūsdienās toniki satur aktīvās sastāvdaļas, piemēram, salicilskābi, tie ar citiem ādas kopšanas produktiem ir jākombinē pareizi. 

Pretējā gadījumā, pēc tonika uzklātais krēms “saveļas” un uz ādas izveidojas tādas kā sīkas drupatas. 

Zelta likums: jo mazāk, jo labāk. Nelietojiet pārāk daudzus ļoti aktīvus produktus citu pēc cita. Citādi āda var ciest no pārāk intensīvām rūpēm.

Iesakām lietot vienas sērijas produktus, kas viens otru papildinās.

3. kļūda: uzklāt ar vates plāksnīti

Vai izmantojat toniku un vates plāksnīti, lai atbrīvotu sejas ādu no pēdējām dekoratīvās kosmētikas atliekām? Jūs darāt nepareizi! 

Toniks ir paredzēts ādas kondicionēšanai, pēc sejas attīrīšanas iepiliniet pāris pilienu līdzekļa plaukstās un apļveida kustībām iemasējiet to sejas un kakla ādā.

4. kļūda: lietot toniku tikai vakarā

Tonikam ir vairākas priekšrocības.

Tas līdzsvaro ādas pH līmeni pēc attīrīšanas. Toniks mitrina, attīra poras, darbojas kā skrubis un nomierina ādu un dara to maigu. 

Ņemot to vērā, ir svarīgi iekļaut šo līdzekli sejas kopšanas procedūrā gan no rīta, gan vakarā.

5. kļūda: lietot kopjošos produktus uzreiz pēc tonika uzklāšanas

Tie, kuriem skaistumkopšana ir visa dzīve, bieži vien dzird, ka serums vai kopjošie produkti ir jāuzklāj uzreiz pēc tonika. Kāpēc tā? Jo runā, ka mitra āda uzsūc aktīvās sastāvdaļas labāk nekā sausa āda. 

Vienīgais īstais veids, kā pareizi lietot toniku: ļaujiet tam iesūkties ādā aptuveni 60 sekundes un tad uzklājiet ādu kopjošus produkts. Šie produkti ir patiešām efektīvi tikai pēc tam, kad ir noregulēts ādas pH līmenis.

Mūsu favorīti starp tonikiem:

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!