Skropstu tušas meisterklase

Nekas neizceļ acis izteiksmīgāk kā tuša. Tomēr, kad vēlamies atrast sev ideāli piemērotu skropstu tušu, jūtamies kā apmaldījušās mežā, jo tušu ir ļoti daudz un tās ir dažādas. Mums ir risinājums – sekojošās vadlīnijas palīdzēs Tev kļūt par skropstu speciālisti! Noskaidro, kāda birstīte un tekstūra ir ideāli piemērota  tieši Tavam skropstu tipam. Atklāj arī vairākus aktuālus padomus un trikus, kā iegūt pārsteidzošus rezultātus. Uzzināsi arī to, ka no vairākām tušām var izveidot krāsu kokteili, kas piešķirs īpašu akcentu Tavam izskatam. Ķeramies klāt, lai Tu lieliski sagatavotos nākamajiem foto tuvplāniem!

 

Izvēlies piemērotu skropstu tušas birstīti

Izlemt, kuru tušu iegādāties, var būt diezgan sarežģīti. Padarīsi šo procesu vienkāršāku, ja vispirms izdomāsi, kādu rezultātu vēlies panākt. Sāc ar pašu vienkāršāko soli – vienmēr lieto skropstu atliecēju, pirms uzklāj skropstu tušu. Tā radīsi skaistu pamatu un dabīgu pacēlumu! Tagad ir laiks izvēlēties īsto birstīti, lai sasniegtu vēlamo rezultātu!

ES VĒLOS...

...ļoti izteiksmīgas un apjomīgas skropstas

Izvēlies lielu, apaļu birstīti ar blīviem sariņiem, ja gribi sasniegt maksimālu apjomu. Spirāles veida birstīte palielinās acu izteiksmīgumu, it īpaši, ja Tu tušu uzklāsi ar vibrējošām birstītes kustībām no saknēm līdz pat skropstu galiem.

...garas un perfekti atdalītas skropstas

Lai iegūtu šādu efektu, tušai jāspēj “izstiept” Tavas dabīgās skropstas. Izvēlies ķemmes veida birstīti ar retiem un īsiem sariņiem. Tā ļaus sasniegt katru skropstu ļoti akurāti – no saknēm līdz pat galiņiem.

...fantastiski atlocītas un vēl vairāk paceltas skropstas

Ja Tavas skropstas ir taisnas vai pat nedaudz noliektas uz leju, ieliekta birstīte Tev būs vispiemērotākā. Sāc tušu uzklāt no skropstu galiem, turpini no vidus un visbeidzot – kā parasti, virzienā no skropstu saknēm. Atliecošajai tušai var būt biezāka tekstūra nekā citām tušām, jo tai ir jānofiksē skropstu atliekums.

Tušas–draudzenes jeb iemesli, kāpēc lietot divas tušas vienlaicīgi

Dažreiz mēs vēlamies vairāk, vai, precīzāk sakot – visu. Piemēram, pilnīgākas skropstas un arī garākas, vai – perfekti atdalītas un atliektas. Sniedzam ieteikumus, kā kopā lietot divas tušas.

1) Vienmēr vispirms sāc ar skropstas atdalošo un pagarinošo tušu – tā radīsi perfektu bāzi nepieciešamajā garumā. Noņem lieko tekstūru un pārliecinies, ka pārklāj ikvienu skropstu, tomēr tikai no vidus līdz galiņiem. Neklāj vairāk par divām kārtām un ļauj tušai nožūt 30 sekundes.

2) Pēc tam lieto kuplinošo vai atliecošo birstīti, sākot no skropstu līnijas līdz galiņiem. Pievērs uzmanību tam, lai Tu vienā reizē nelietotu pārāk lielu tušas daudzumu – vieglāk ir klāt kārtu pa kārtai.

Melnas, brūnas vai krāsainas skropstas? Kāds tonis piestāv Tev?

IKVIENA izskatīsies LIELISKI, uzklājot dažus slāņus melnās tušas – arī sievietes ar gaišu ādu un blondiem matiem. Melna tuša ir viena no klasiskākajām skaistumkopšanas vērtībām un nekad neizies no modes. Tā lieliski derēs gan sarkano paklāju iznācieniem, gan svētdienas brančiem. Tomēr ir vēl vairākas krāsas, kas padara skropstas pārsteidzoši izteiksmīgas. Sāksim ar visdabiskāko izskatu, ko sniedz brūna tuša. Tā būs perfekti piemērota visām sievietēm, kurām patīk maigāks un dabiskāks grims. Īpaši brūnā krāsa būs piemērota, ja Tev ir gaiša āda un mati. Šī tuša lieliski iederēsies arī ikdienas grimā.

Spilgtas un krāsainas skropstu tušas pašlaik ir ļoti aktuālas. Tās noteikti ir vērts izmēģināt!  Skaistumkopšanas profesionāļi tās lieto kā foršu akcentu. Viņi sāk ar melnās tušas uzklāšanu un izceļ skropstu galus ar spilgtākas krāsas tušu. Spilgts tirkīza tonis izcels zilas acis. Violetais vai īpaši aktuālais burgundijas tonis vislabāk piestāvēs brūnajām un zaļajām acīm. Zaļa un olīvu krāsas tuša īpaši labi izskatīsies brūno acu īpašniecēm.

Aktuālā tendence – izcelt apakšējās skropstas

Mēs tās neignorējām, bet pārsvarā arī nepievērsām ļoti lielu uzmanību. Tā tas bija agrāk! Tagad skaistumkopšanas profesionāļi sāk pievērst aizvien lielāku uzmanību apakšējām skropstiņām. Uzklāj tām pāris melnās tušas kārtas, lai iegūtu dabīgu izskatu! Ja vēlies iegūt stilīgāku izskatu – turi birstīti vertikāli un kustini to uz augšu un leju, līdz Tavas skropstas iegūst nedaudz zirnekļu kājiņām līdzīgu izskatu. Ja intensīvāk izmantosi šo uzklāšanas veidu, iegūsi acu grimu 60. gadu noskaņās. Lai nenoķēpātu ādu ar tušu, zem apakšējām skropstām pielīmē speciālu grimu aizsargājošu plāksnīti (ja tā nav pie rokas, vari izlīdzēties arī ar ID karti vai plāksterīti, ko viegli noplēst – plānu papīru gan nē, jo tā netīšām vari sagriezties).

Atrodi savu ĪSTO skropstu tušu un padari skatienu neatvairāmu! Skropstu tušu katrai Tavai vēlmei iegādājies E-VEIKALĀ Smaržas (Parfimērija) un kosmētika internetā | Douglas.lv

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!