Perfektas uzacis mājas apstākļos ar Anastasia Beverly Hills

Skaistumkopšanas aizsācēja, radošā un mērķtiecīgā uzņēmēja Anastasija Soare ir Anastasia Beverly Hills dibinātāja. Iedvesmojoties no antīkās mākslas aizsācējiem un viņu pieņemtajiem proporcijas principiem, viņa īpašu uzmanību ir veltījusi tā laika aizmirstai iezīmei – uzacīm.

Gadu tūkstošu laikā revolucionāri domājošie – tostarp Pitagors, Leonardo Da Vinči un Alberts Einšteins – ir trāpīgi norādījuši, ka cilvēka acs ir kodēta tā, lai atpazītu dabas universālā dizaina fraktāli: zelta griezumu. Šī matemātiskā attiecība 1,618 pret 1 – kurā veselums ir lielāks nekā tā daļu summa – sniedz iespēju rast līdzsvaru, simetriju un skaistumu. 

Iedvesmojoties no šīs senās proporcijas, Anastasija radīja unikālu uzacu koriģēšanas metodi – Golden Ratio® , kas lieliski ierāmē seju un rada estētisku harmoniju. Metodes pamatā ir principis, ka uzacis sākas tieši virs nāsu vidus. Izliekuma augstākajam punktam ir jāatrodas līnijā, kas savieno degungalu ar acs zīlītes vidu. Uzacij ir jābeidzas līnijā, kas tiek vilkta no nāss caur acs ārējo stūri.

Šī patentētā Golden Ratio® metode joprojām ir Anastasia Beverly Hills pamatā. Katra tirgū ieviestā jaunā produkta izstrādi ir iedvesmojusi grima unikālā spēja radīt sejas līdzsvara, simetrijas un nevainojamu proporciju ilūziju.

 

Noskaties video pamācību, kā veiksmīgi izmantot šo kulta metodi, lai iegūtu perfektas formas uzacis, kā arī, kā mājas apstākļos izcelt uzacis ar Anastasia Beverly Hills Brow Pen uzacu zīmuli.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!