Grima mākslinieku vislabāk glabātais noslēpums, kā bez piepūles panākt pilnību katru dienu.

Pēdējo divdesmit gadu laikā ikoniskais tonālais krēms LUMINOUS SILK FOUNDATION ir vairākkārt ticis slavēts plašsaziņas līdzekļos un saņēmis apbalvojumus no grima māksliniekiem. Gūstot iedvesmu no “Charmeuse Silk” smalkās tekstūras, LUMINOUS SILK līnija iemieso Giorgio Armani dabiskā skaistuma filozofiju. Kopš produkta debijas, šis ir bijis vislabāk glabātais grima mākslinieku noslēpums: 40 toņu spektrs.

Tonālais krēms LUMINOUS SILK FOUNDATION rada dabiski perfektu ādas toni, kas piešķir ikonisko Armani mirdzumu. Ādas nepilnības tiek izlabotas, tā kļūst mirdzoša un vienmērīga, savukārt produkta smalkā tekstūra ādai būs pavisam viegla un nemanāma.

Pateicoties tonālā krēma LUMINOUS SILK FOUNDATION šķidrajai un maskas efektu neveidojošajai tekstūrai, tiek parādīts ādas dabiskais mirdzums. Bāzes LUMINOUS SILK FOUNDATION Micro-fil™ tehnoloģija ir ļāvusi radīt formulu, kas ādai sniedz delikātu, zīdam līdzīgu sajūtu.

Tonālo krēmu LUMINOUS SILK FOUNDATION var iegādāties gan 30 ml, gan 18 ml pudelītēs.

LUMINOUS SILK klāstu veido pieci ādu uzlabojoši produkti un profesionālā ota. LUMINOUS SILK var lietot atsevišķi vai kopā ikdienas grimā, lai atklātu ādas mirdzumu bez liekām pūlēm.

AR KO RADĪT RAKSTURĪGO ARMANI GLOW JEB RAKSTURĪGO ARMANI MIRDZUMU IKDIENĀ?

 LUMINOUS SILK rituāls rada ideālu un paliekoši mirdzošu ādas toni. Tagad, kad zināt vislabāk glabāto grima mākslinieku noslēpumu, uzklājot LUMINOUS SILK produktus jūs varēsiet bez īpašām pūlēm panākt ikonisko Armani mirdzumu.

SAGATAVOŠANA

Vispirms āda tiek sagatavota grimam, uzklājot praimeri LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER. Uzklājiet ar pirkstu galiņiem, iemasējot to visā sejas ādā, ap degunu, lūpām, uz pieres, virzienā uz kaklu.

IZLĪDZINĀŠANA

Nākamajā solī tonālais krēms LUMINOUS SILK FOUNDATION izlabo ādas toni, padara to vienmērīgu un ideālu, ādai tiek piešķirts mirdzums. 

NEPILNĪBU NOSLĒPŠANA

 

Konsīleri LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER var uzklāt vienu pašu, pirms vai pēc bāzes, lai noslēptu, izceltu vai nodzēstu.

Neitralizējiet tumšos lokus ar persika toņa konsīleri, savukārt ar gaišāku toni varēsiet līdzsvarot atšķirības, radot ideālu rezultātu.

IZCELŠANA

Ja vēlaties izcelt sejas vaibstus, uzklājiet universālo šķidro izgaismotāju FLUID SHEER, bronzeri un vaigu ēnas, kas pieejamas septiņos toņos un dabiski paspilgtinās mirdzumu un krāsu.

Izgaismotāju var uzklāt vaigu kauliem, uzacu kaulam, lūpas izcilnim un deguna tiltiņam. 5. un 8. toni var izmantot kā vaigu sārtumu, tušējot to uz ārpusi. FLUID SHEER var arī samaisīt ar bāzi, lai padarītu sejas toni siltāku, izvēloties kādu no bronzas toņiem, kas radīs iesauļotu efektu.

 GRIMA NOSTIPRINĀŠANA

Pūderis LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER grima veidošanas beigās rada noturīgu Armani mirdzumu. Tā mirdzošais efekts piešķir ilgi paliekošu starojumu.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!