PADOMI KĀ IEGŪT ZELTAINU VASARAS IEDEGUMU VIENA VAKARA LAIKĀ

MÁDARA Organic Skincare  ir ādas kopšanas un dekoratīvās kosmētikas zīmols, pazīstams un iemīlēts to izmeklēto dabīgo un organisko sastāvdaļu dēļ. MÁDARA iedvesma slēpjas dabā, kurā atrodamas mums noderīgas un efektīvas izejvielas. Produkti ir izstrādāti un ražoti Latvijā, tajos netiek izmantoti parabēni un citas sintētiskas vielas, kas tos padara īpaši labvēlīgus tavai ādai un labsajūtai.

FAKE IT Paštonējošais Serums Sejas Ādai

Saules noskūpstītas, veselīgi starojošas ādas efekts vienas nakts laikā? Jā, lūdzu! MÁDARA FAKE IT paštonējošo produktu līnija būs tavs glābiņš, lai atdzīvinātu bālu, nogurušu un mirdzumu zaudējušu ādu. Viegli, efektīvi, un pats galvenais, pavisam dabīgi!

Dienas laikā vienmēr pasargā savu ādu no saules stariem, lietojot saules aizsargkrēmus, naktī – uzklāj FAKE IT paštonējošo serumu sejas ādai un iegūsti zeltainu, dabīgu sejas toni 4-6 stundu laikā,  nenodarot pāri savai ādai.

FAKE IT paštonējošā seruma sejas ādai Izsmalcinātā formula ar aveņu sēkliņu eļļu, šī sviestu, hialuronskābi un vitamīnu E lutina, intensīvi mitrina un mīkstina ādu, kamēr vieglā serumveida tekstūra nodrošina ērtu lietošanu un vienmērīgu rezultātu – viegli klājas, ātri iesūcas ādā. Iegūt atpūtušās, zeltainas un mirdzošas sejas ādas efektu, nepametot viesistabas dīvānu, nekad nav bijis tik viegli. Baudi atvaļinājuma sajūtu visa gada garumā!


Read more

Kā pareizi uzklāt paštonējošo serumu sejas ādai?

 

  1. solis: sagatavo sejas ādu

Ļoti svarīgi pirms paštonējošo līdzekļu uzklāšanas ir ņoņemt visu dekoratīvo kosmētiku un netīrumus, kuri dienas laikā uzkrājušies uz sejas ādas – sejai jābūt pilnīgi tīrai. Izmanto kosmētikas noņēmēju un attīrošu sejas līdzekli. Pēc tam izmanto maigu sejas skrubi vai pīlinga līdzekli, lai pilnībā atbrīvotos no atmirušajām ādas šūnām. Tīra un gluda sejas āda ir viens no galvenajiem noslēpumiem, lai paštonējošie līdzekļi labi klātos un neatstātu redzamus pleķus.

  1. solis: Mitrini ādu ar serumu un/vai krēmu

Nozīmīgi pirms paštonējošo līdzekļu uzklāšanas ir parūpēties, lai āda ir mitrināta. Tas atvieglos uzklāšanas procesu kā arī nodrošinās vienmērīgu iedarbību. Pēc mitrinoša sejas krēma uzklāšanas ļauj ādai atpūsties 30–60 minūtes. Šo soli noteikti neizlaid, it īpaši, ja tava āda ir sausa, raupja vai lobās. Tomēr atceries, ka ādu vajag mitrināt jebkuram ādas tipam un svarīgi ir to darīt regulāri.

  1. solis: Uzklāj paštonējošo serumu

Maigām apļveida kustībām vienmērīgi uzklāj paštonējošo līdzekli vai FAKE IT serumu uz sejas, kakla un dekoltē ādas. Ja nepieciešams, notīri uzacis ar vates kociņu. Gadījumā, ja uz ādas ir kāds pigmentācijas plankums, ar vates kociņu serumu notīri arī no tā, lai nepadarītu to tumšāku.

  1. solis: Rūpīgi nomazgā rokas

Vienmēr pēc paštonējošā līdzekļa uzklāšanas atceries rūpīgi nomazgāt rokas. Tā kā produktu uzklāj ar rokām, tās nenomazgājot,  nosauļojušās ādas efekts būs ne tikai uz sejas, bet arī uz plaukstām, ko tu noteikti nevēlies. Atceries, ka ar slapjām vai mitrām rokām nepieskaries sejai un zonām, uz kurām ir uzklāts paštonējošais līdzeklis – ūdens to nomazgās un atstās nevēlamus pleķus.

  1. solis: Ļauj nožūt

Pagaidi  5–10 minūtes līdz paštonējošais līdzeklis nožūs. Vairs nelieto citus ādas kopšanas līdzekļus, neberzē ādu un izvairies no ūdens šļakatām. Tagad vari doties gulēt vai atpūsties - iedeguma efekts parādīsies 4–6 stundu laikā.

  1. solis: Turpini savu ierasto ādas kopšanas rutīnu

Nākamajā rītā rūpējies par sejas ādu kā parasti  - nomazgā to, uzklāj savus mīļākos ādas kopšanas produktus un baudi savu starojošo izskatu. Ja vēlies uzklāt kosmētiku, to droši vari darīt kā ierasts. Lai pašiedeguma efekts saglabātos ilgāk, rūpējies par intensīvu ādas mitrināšanu.

  1. solis: Vari lietot paštonējošo līdzekli atkārtoti

Intensīvākam rezultātam, nākamajā vakarā paštonējošo līdzekli vai serumu lieto atkārtoti. To pašu vari darīt arī tad, kad zeltainais iedeguma efekts sāk gaist  - atkārto visus iepriekš minētos soļus un aizmirsti par bālu un mirdzumu zaudējušu ādu.

Sagatavojies vasarai laicīgi un atceries arī par iedegumu visam ķermenim! MÁDARA FAKE IT paštonējošo produktu klāstā pieejams arī FAKE IT paštonējošais pieniņš ķermeņa ādai, kurš lieliski izskatīsies kopā ar paštonējošo serumu sejas ādai. Izbaudi skaisto pavasara laiku, pasargā savu ādu no kaitīgajiem saules stariem ar saules aizsargkrēmu un iegūsti nosauļojušās ādas efektu vienas nakts laikā ar MÁDARA FAKE IT  produktu līniju.

P.S. Brīdinām, zeltainais un dabīgais efekts tevi pārsteigs nesagatavotu. 

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!