SEJAS ĀDAS KOPŠANAS RITUĀLS AR CRYSTALLOVE

CRYSTALLOVE tika radīts ar mīlestību pret dabu un apkārtējās pasaules skaistumu. Bāzējoties uz krāšņajiem minerāliem un to īpašībām, tika radīta unikāla produktu kolekcija sejas un ķermeņa masāžai. Katrs no tiem ir neatkārtojams. Ar unikālu krāsu un spīdumu. Papildus, akmeņu enerģija nomierina un sniedz līdzsvaru.

Sejas masāža ir nozīmīgs papildinājums ādas kopšanas rutīnai. Ir tik daudz veidu, kā praktizēt sejas masāžu, un dažādas metodes, kas noved pie atšķirīgiem rezultātiem. Populārākie no sejas masāžas rīkiem ir sejas rullītis, GUASHA masāžas plāksnīte un silikona bankas. Gan sejas rullīši, gan plāksnītes ir izgatavotas no dabīgajiem akmeņiem un ir lielisks vieds kā veikt sejas masāžas procedūras mājās.

SEJAS RULLĪŠI

Seju veido daudzi muskuļi, kas daļēji ir atbildīgi par sejas izskatu. Laika gaitā atkarībā no tā, kā mēs izmantojam šos muskuļus, tie var saspringt, ilgstoši būt spriedzes stāvoklī vai pat zaudēt tonusu, ja tos regulāri neizmantojam. Šīs izmaiņas var negatīvi ietekmēt izskatu un arī pašsajūtu.

Reizēm var būt nepieciešams stimulēt sejas muskuļus, tos masējot. Lielākā daļa cilvēku, kas masē seju, lieto rokas, tomēr šī metode var nebūt tik efektīga kā sejas rullīša izmantošana.

Sejas rullēšana ir vienkārši veicama sejas masāža, izmantojot sejas rullīti. Jebkuras ķermeņa daļas masāžai ir daudz priekšrocību. Šajā gadījumā sejas masāžas rullīša izmantošana ļauj izbaudīt tādas sejas masāžas priekšrocības, kā pietūkuma samazināšanu, īpaši no rīta, liekā šķidruma izvadīšanu un ādas sejas tonizēšanu. Masējot seju ar sejas rullīti, ieteicams lietot eļļu vai serumu, kas ļauj akmeņiem vienmērīgi slīdēt pa seju.

Ieguvumi lietojot sejas rullīti:

Asinsrites uzlabošana

Saskaņā ar Tokijas Tehnoloģiju institūta datiem, izmantojot sejas rullīšus, ievērojami palielinās asins plūsma. Iestāde eksperimentēja, lai noteiktu, cik efektīva sejas rullēšana bija īstermiņā un ilgtermiņā. Eksperimenta rezultāti bija ļoti iepriecinoši, pat liekot domāt, ka ilgstoša sejas rullīša lietošana uzlabo asinsriti.

Pietūkuma mazināšana

Tūska ir sliktas limfātiskās sistēmas rezultāts, kuru īpaši redzam no rīta. Tā kā mēs ilgi uzturam vienu pozīciju, limfātiskais šķidrums mēdz uzkrāties dažādās sejas zonās. No rīta veicot sejas rullīša masāžu, tiek stimulēta pareiza limfas cirkulācija, kas atbrīvo no rīta pietūkuma un toksīniem.

Nomierina un piešķir ādai enerģiju

Iegūsti atvēsinošu un nomierinošu efektu, pa nakti glabājot rullīti ledusskapī un lietojot to no rīta. Atvēsinošais efekts palīdzēs samazināt rīta pietūkumu un stimulēs asinsriti. Tas palīdz arī savilkt ādas poras.

Muskuļu spriedzes, stresa un sāpju mazināšana.

Karsto akmeņu masāža atbrīvo no muskuļu sasprindzinājuma, stresa un sāpēm. Līdzīgi siltums no dabīgajiem akmeņiem un rullēšanas efekts nomierina, mazinot sejas muskuļu sasprindzinājumu. Tas samazina jebkādas sejas sāpes un sniedz relaksējošu efektu.

GUASHA SEJAS MASĀŽAS PLĀKSNĪTE

GUASHA masāžas metode radās tradicionālajā ķīniešu medicīnā un sākotnēji tika izmantota uz ķermeņa. Tiek uzskatīts, ka šī senā prakse dziedina ķermeni no muskuļu sāpēm, iekaisumiem un slimībām. Tiek uzskatīts, ka GUASHA arī pārvieto bloķēto enerģiju organismā, kas noved pie līdzsvara un atbrīvo ķermeņa spriedzi un stīvumu. Lai gan GUASHA tradicionāli tika izmantota uz ķermeņa, rīks kļūst arvien populārāks uz sejas. Daudzi pat dēvē to  par “Austrumu sejas pacelšanu” vai “Austrumu botoksu”, jo tas spēj pacelt un veidot seju un kaklu. Tāpat kā tradicionālie sejas rullīši, GUASHA ir izgatavots no dabīgā akmens un paredzēts lietošanai kopā ar sejas eļļu, lai akmens vienmērīgi slīdētu.

Ieguvumi lietojot GUASHA sejas masāžas plāksnītes:

  • Nodrošina limfodrenāžu, lai mazinātu sejas pietūkumu
  • Veicina limfas plūsmu, kas atbrīvo no toksīniem
  • Veicina asins cirkulāciju, lai apgādātu ādu ar barības vielām un piešķirtu ādai mirdzumu
  • Tonizē un piešķir jauneklīgāku sejas izskatu
  • Palīdz ādai atbrīvoties no liekā sebuma / eļļas daudzumu, kas izraisa pūtītes
  • GUASHA forma ir lieliski piemērota vaigu kaulu un žokļa līnijas veidošanai
  • Var izmantot arī, lai mazinātu spriedzi plecu un muguras muskuļos

SEJAS MASĀŽAS BANKAS

Sejas masāžas bankas ir jauna ādas pretnovecošanās terapijas metode, kuras popularitāte strauji pieaug. Tā ir lēta un neinvazīva metode, kas kalpo kā droša alternatīva ķirurģijai vai ķīmiskām procedūrām. Sejas masāžas bankas ir īpaši izstrādāti piesūcekņi, lai paceltu un masētu sejas audus. Tā vietā, lai izdarītu spiedienu uz muskuļiem, sūkšana izmanto spiedienu, lai ādu, audus un muskuļus pavilktu uz augšu. Rezultāti rodas, izmantojot masāžas bankas tikai piecas minūtes 2-3 reizes nedēļā.

Ieguvumi lietojot sejas masāžas bankas:

  • Paātrina skābekļa apgādi
  • Stiprina ādu un saistaudus
  • Stimulē šūnas, kas atbildīgas par kolagēna ražošanu
  • Atslābina muskuļu sasprindzinājumu
  • Samazina rētu, smalku līniju un grumbu redzamību
  • Tonizē zodu, žokļa līniju, kaklu un dekoltē zonu
  • Samazina pietūkumu

Efektīvam rezultātam papildiniet sejas ādas kopšanu ar CRYSTALLOVE masāžas produktiem vismaz dažas reizes nedēļā. Izmantojiet sejas rullīšus, GUASHA plāksnīti un masāžas bankas, lai atrastu savu ideālo sejas masāžas rituālu!

Ienāc CRYSTALLOVE maģiskajā gaismā un ... Atrodi savu skaistuma akmeni.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!