Douglas ādas kopšanas eksperti par cienīgu novecošanu

Kad apsvērt plastisko operāciju

Šķiet, ka skaistumkopšanas pasaulē nekas neizraisa tik daudz pretrunu kā plastisko ķirurģiju tēma. Dažas no diskusijām ir par slavenībām, kuras izkropļojušas savu seju ar graizīšanu un līmēšanu līdz absurdam. Daudzus cilvēkus no gulšanās zem naža attur bailes pārspīlēt ar plastisko ķirurģiju un galu galā izskatīties kā sava bijušā "es" karikatūrai!

Daudz nopietnāks aspekts ir tas, ka plastiskā ķirurģija faktiski ir operācija, turklāt plānveida operācija. Jebkuras operācijas risks ir nenoliedzams, un šāda riska uzņemšanās skaistuma dēļ, protams, ir nedaudz ekstrēma. Vēl muļķīgāk ir parakstīties uz plastisko operāciju, neizvērtējot visus ieguvumus un riskus.

Tomēr, ja rūpīgi izvērtēsiet visus "par" un "pret", pamatojoties uz faktiem un pētījumiem, jūs varēsiet pieņemt jūsu vajadzībām un budžetam atbilstošāko lēmumu.

Kādēļ neizvēlēties vienkārši novecot cienīgi?

Oponenti tiem, kas izvēlas plastisko ķirurģiju, ir dabiskā skaistuma piekritēji, kuri apgalvo, ka mums jāaizmirst par plastisko ķirurģiju vai procedūrām un tā vietā jānoveco pēc iespējas veselīgāk un cienīgāk. Nav šaubu, ka veselība ir ārkārtīgi svarīga neatkarīgi no vecuma, taču cienīga novecošana šķiet nedaudz pretrunā ar to, kas patiesībā notiek, kļūstot vecākam. Ņemot vērā to, ko jūsu sejai un ķermenim nodara saules bojājumi un gadi, tas, kas var rasties "dabiskā ceļā", ne vienmēr ir cienīgs izskats. Tas nav kas tāds, ko mums vajadzētu pieņemt kā neizbēgamu, bet, protams, šis lēmums katram jāpieņem pašam.

Plastiskā ķirurģija ir personīga izvēle, un tā nav domāta visiem. Neatkarīgi no tā, vai esat par vai pret plastisko ķirurģiju, patiesība ir tāda, ka plastiskā ķirurģija un kosmētiskās procedūras, piemēram, lāzeri, kosmētiskās injekcijas un filleri, ir vienīgais veids, kā izskatā atvadīties no pāris gadiem pēc 50 gadu vecuma (vai pirms tam – atkarībā no saules kaitējuma pakāpes).

Protams, būtiska nozīme ir arī labai ādas kopšanai, taču dažas novecošanās pazīmes, piemēram, ādas tvirtuma zaudēšanu un maisiņus zem acīm, nevar novērst tikai ar ādas kopšanu. Pat vislabākajām ādas kopšanas procedūrām un produktiem ir ierobežojumi, taču nav šaubu, ka pēc noteikta laika izcili piemērotas ādas kopšanas procedūras apvienojumā ar ķirurģiskām vai koriģējošām procedūrām ir vislabākais risinājums, lai ilgāk saglabātu jauneklīgu izskatu.

Kā ir ar ādas kopšanas līdzekļiem, kas apgalvo, ka darbojas kā plastiskā ķirurģija?

Jums var rasties jautājums, vai ādas kopšanas līdzekļi, kas apgalvo, ka darbojas kā plastiskā ķirurģija, to patiešām var izdarīt, pat ja tikai nelielā mērā. Atbilde ir: nē, tie nevar! Lai gan visaptveroša ādas kopšanas kārtība un labi izstrādāti ādas kopšanas līdzekļi (vienmēr nepieciešams vairāk nekā viens līdzeklis) var ievērojami uzlabot jūsu ādas izskatu, tie vienkārši nevar līdzināties plastiskajai ķirurģijai vai kosmētiskajām procedūrām – tas vienkārši nav iespējams.

Taču, kā jau minēts, svarīga loma ir labai ādas kopšanai; teicamas ādas kopšanas procedūras kombinācija var būt risinājums, lai ilgāk saglabātu jaunību.

Lūdzu, iepazīstieties ar mūsu ādas kopšanas padomiem un produktu izvēli, kas var kalpot kā alternatīva invazīvākiem risinājumiem.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!