Vasaras pārmaiņas ādas kopšanā un ikdienā kopā ar Estee Lauder!

Pagājušajā nedēļas nogalē bija uznākusi skapju kārtošanas mānija. Izlēmu, ka lielu pārsteigumu no laika prognozēm jau vairs nebūs, – vasara ir atgriezusies paaugstināt mūsu tonusu! Tādēļ nācās pārcelt aukstās sezonas garderobi uz skapja dziļumiem... Gluži patīkams process, kas pārsteidza ar vienu otru atradumu.

Lūkojos uz rūpīgi sarindotajiem krāsainajiem apģērbiem un domās cenšos atdzīvināt to sajūtu, kā viegla kleita, vēja plandīta, glāsta ķermeņa ādu... Patīkama bezsvara sajūta, vai ne?

Droši vien es jūs pārsteigtu, ja manas domas tā vai citādi nebūtu saistītas ar ādu... Un cik svarīga jums ir patīkama viegluma sajūta uz ādas?

Ar ko “apģērbjat” ādu vasarā?

Es mainu! Un jums iesaku!

Vasara ir tas laiks, kad vairāk uzturamies svaigā gaisā, krietni ilgāk baudām sauli... Dzīves tonuss paaugstinās, taču ādai tas ir lielo pārbaudījumu laiks.

Tādēļ ir loģiski, ka stiprās vielas – retinoli, skābes, agresīvas pīlinga procedūras u. c. –, kas palīdzēja ādas jaunības procesu kontrolei aukstajā laikā, tiek atliktas līdz rudenim... Dzirdu jautājumu: “Kāpēc nevar?” Var, tikai tam ir nepieciešama laba izpratne, lai ādas kopšana joprojām būtu droša.

Bet kuram gan gribas domāt vasarā? Vēl jo vairāk, ja ir lieliskas alternatīvas, kuras izmantojot, ne vien nekaitēsiet ādai, bet arī palīdzēsiet tai izturēt vasaras sezonas izaicinājumus

Uzreiz dzirdu vēl vienu bezcerības saucienu: “Bet bez superaktīvajām vielām āda taču var novecot...” Mīļie, pārbaudīju ne reizi vien: 3–4 mēnešos vēl neviens cilvēks nav redzami novecojis.

Mainām taču līdzekļus, nevis atsakāmies no ādas kopšanas rutīnas... 

Kā vienmēr, spārnus skaistumam (un maniem vārdiem) dod jaunumi, kas ir pilnveidoti saskaņā ar pēdējiem zinātnes atklājumiem. Šodien izvēlējos tos no ESTÉE LAUDER Perfectionist Pro līnijas. Samērā sen neesmu vienaldzīga pret šīs līnijas serumiem. Tā ir tā brieduma sajūta, kad neko nevajag sev pierādīt, tu vienkārši zini, ka labprāt būtu kopā... Nepievīla arī šoreiz.

Tātad: maiņa Nr. 1!

Tiem, kuru ādai jau ir krietni lielāka “pieredze” un noteikti noderētu palīdzība, lai koriģētu laika radītās izmaiņas.

Jaunās paaudzes serums ar heksapeptīdiem 8 un 9 izceļas ar ādas tvirtumu atjaunojošu, nostiepjošu un izlīdzinošu efektu, tas vizuāli modelē ādas izskatu, bet sejas līnijas padara mazāk manāmas. Starp citu, no peptīdu starta kosmētikā jau ir pagājuši 50 gadi, tie ir tiešām “pieredzējuši” skaistuma “kopēji”. Heksapeptīdu-8 dēvē par botoksa alternatīvu, jo tas spēj atslābināt muskuļus (bet laimīgi muskuļi grumbas neveido!). Heksapeptīds-9 atbild par ādas vīšanas procesu koriģēšanu un grumbiņu dziļuma redzamības mazināšanu.

Patīkami pārsteidza bagātīgā augu ekstraktu buķete – īsta dabas dāvana ādai; te ir gan brūnaļģes ar stipru šī jūras auga antioksidējošo spēku, vitamīnu un minerālvielu kokteili, kā arī stipru nomierinošo iedarbību, gan arī maigas iedarbības atvasinātās C vitamīna formas... Tajā ir padomāts par visu, kas varētu būt aktuāli nobriedušai ādai. Iespaidīgi!

Serums ir ar ļoti vieglu pieniņa tekstūru, patīkamu izsmalcinātu smaržu, ātri uzsūcas. 

Maiņa Nr. 2!

Šim līdzeklim, manuprāt, nav ne vecuma, ne dzimuma, ne problēmu cenza. Kaut gan ražotājs to sauc par līdzekli pret dažādas izcelsmes pigmenta plankumiem, C vitamīns pirmām kārtām ir viens no vislabāk izpētītajiem antioksidantiem. Bez tiem kā jaunam, tā arī vairāk pieredzējušam būtu sarežģīti pretoties apkārtējās vides iedarbībai. Protams, tas ļauj ādai kļūt spirgtai, mirdzošai, jaunavīgākai; tumšie pigmentācijas, saules ietekmē radušies, nobriedušas ādas plankumiņi, aknes rētas, toņa nevienmērīgums vizuāli kļūst mazāk redzami.

Interesants un novatorisks ir šajā serumā iekļautais trīskāršais fermentēto vielu komplekss (tā ir tehnoloģija, kas pēdējā laikā kļūst arvien populārāka).  Fermentācija ļauj koncentrēt sastāvā esošās vielas un pastiprināt augu ekstraktu iedarbību. Bet tādu šajā kompleksā ir 98%. Tās procesā rodas daudz dabisko konservantu, labo baktēriju un citu noderīgu vielu. Stipra ādas imunitāte = mierīga āda!

Šī seruma tekstūra ir vēl vieglāka, un tas smaržo pēc jaunības un lieliska garastāvokļa. Nevajag daudz, lieliski uzsūcas, un bez tā nesākas neviens mans rīts! Tas ir kā tā ļoti vieglā, vējā plandošā kleita... Patiešām, ikvienu padarīs vasarīgi spirgtu, skaistu un... drošāku...

Man jums ir obligāti jāatgādina! Nekādā gadījumā neaizmirstiet krēmu ar saules aizsargfaktoru – tas ir visstiprākais un visefektīvākais pretnovecošanās līdzeklis, kāds vien pasaulē ir atklāts!

Redzat: viegli, efektīvi un bez jebkādas iespējas novecot!

Gribu novēlēt, lai ādas kopšanas līdzekļu maiņa jums tāpat kļūtu par patīkamu procesu, kas pārsteidz ar ne vienu vien atradumu...

Lai lielisks starts vasarā!

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!