Piemērotākā dekoratīvā kosmētika pusaudžiem

Pirms turpinām ar dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas ieteikumiem, ir nepieciešams pieminēt, ka grims izskatīsies lieliski tikai tad, ja kārtīgi kopsim savu ādu!

Tādēļ vienmēr pieturēsimies pie formulas - ATTĪRĪŠANA.MITRINĀŠANA.AIZSARGĀŠANA.

No rīta un vakarā attīrīsim ādu, uzklāsim mitrinošo krēmu un aizsargāsim to ar SPF aizsargfiltru.

Vairāk par sejas kopšanu lasi šeit

KAM VAJADZĒTU BŪT PUSAUDŽU DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS MACIŅĀ?

Visticamāk, gribēsi papildināt savu kosmētikas maciņu, iepazīstoties ar jaunām dekoratīvās kosmētikas tendencēm, tāpēc pāris padomi, ko izvēlēties.

1. VIDĒJA KLĀJUMA TONĀLAIS KRĒMS

Lai iegūtu vienmērīgu sejas ādu, ir jāsāk lietot tonālais krēms. Tomēr tas nenozīmē, ka ir jāizvēlas pamanāms produkts. Labāk izvēlēties vidēja pārklājuma tonālo krēmu, kas ļaus nomaskēt un pārklāt defektus, neaizsedzot ādu.

Ja uz ādas nav pamanāmu un izteiktu defektu, bet ļoti gribas lietot tonālo krēmu, izvēlies BB krēmu, kas mitrinās ādu. Tas ļaus aizsargāt ādu, neaizvērs poras, turklāt āda kļūs gludāka.

LIETOŠANA: uzklāj pilienu tonālā krēma uz vaigiem, pieres un zoda. Tad ar dekoratīvās kosmētikas sūkli (spondžu) izpludini produktu virzienā uz āru, lai iegūtu dabisku izskatu. Sūklis noteikti jāsamitrina.

2. PILNA KLĀJUMA MASKĒJOŠAIS LĪDZEKLIS - KONSĪLERIS VAI KOREKTORS

Lai gan Tev tagad nav nepieciešams pilna pārklājuma tonālais krēms, tomēr pilna pārklājuma korektors var būt noderīgs.

Tas ļaus nosegt gan akni, gan tumšos lokus zem acīm!

LIETOŠANA: ar aplikatoru uzklāj pilīti maskējošā produkta. Aknes aizklāšanai izmanto korektoru savas ādas krāsā, bet, lai maskētu tumšos lokus izmanto produktu, kas ir vienu toni gaišāks kā Tava āda.

 

Droši izmanto spondžu vai pirkstus, lai iestrādātu produktu ādā.

3. DABISKAS KRĀSAS VAIGU SĀRTUMS

Neliels sārtums nāk tikai par labu! Lai gan vaigu sārtums ir pieejams dažādos toņos, iesakām papildināt kosmētikas maciņu ar dabiskiem toņiem.

LIETOŠANA: Pasmaidi! Tad ar otiņu maigi uzklāj izvēlēto toni uz vaigu kauliem.

Droši uzklāj sārtumu uz pieres un deguna, lai radītu maksimāli svaigu tēlu.

Ņem vērā ‒ jo mazāk, jo labāk.

4. UZACU TUŠA

Nebūt nav jāpārcenšas, veidojot uzacu formu, bet vienmēr ir svarīgi tās sakopt. Lai mazliet uzlabotu uzacu izskatu, izmanto uzacīm paredzēto tušu. Tas piešķirs nelielu toni, padarīs tās mazliet biezākas un radīs vienmērīgu, sakārtotu formu.

LIETOŠANA: svarīgi, lai uzacis būtu tīras. Ar izliekto, tievo otiņu saķemmē uzacis, izdarot īsas, augšupvērstas kustības, lai palielinātu apjomu un piešķirtu uzacīm vēlamo izteiksmīgumu un formu.

5. ACU ĒNU PALETE

Lai atvieglotu savu dzīvi, iesakām iegādāties nevis daudzas atsevišķas acu ēnas, bet gan izvēlēties acu ēnu paleti. Izvēlies tādu, kurā ir iekļauti neitrāli toņi, un var izmantot ikdienā. Tad papildini kolekciju ar košākiem toņiem, lai varētu eksperimentēt iedvesmas brīžos.

LIETOŠANA: ir neskaitāmi daudz veidu, kā lietot paleti. Šajā gadījumā Tavs draugs būs internets, tur atradīsi neskaitāmi daudz dažādu ideju ikdienas un svētku grimiem. Dažādas grima uzklāšanas pamācības atradīsi arī Douglas sociālo tīklu kontos.

Galvenais ‒ nebaidies eksperimentēt, jo, tikai mēģinot Tev sanāks.

6. SKROPSTU TUŠA

Nav brīnums, ka šajā sarakstā ir arī skropstu tuša, ‒ tas, iespējams, ir svarīgākais produkts!

Izvēlies formulu, kas piešķirs skropstām garumu un apjomu.

LIETOŠANA: novieto birstīti pie skropstu pamatnes. Velc birstīti uz augšu un maigi kustini to pa labi un pa kreisi, lai panāktu apjomu.

7. MAIGA LŪPU KRĀSA

Mirdzošas un starojošas lūpas ir modes tendence, kas novērojama visās dizaineru modes skatēs.

Šādu efektu ir viegli panākt ar caurspīdīgu lūpu krāsu vai lūpu balzamu ar toni.

LIETOŠANA: uzklāj to, sākot no augšlūpas vidus. Turpini uzklāt virzienā uz ārmalām, ievērojot mutes kontūru. Tad pārvelc pār apakšlūpu.

8. LŪPU SPĪDUMS

Runājot par caurspīdīgiem lūpukrāsu toņiem, iesakām papildināt kosmētikas maciņu ar lūpu spīdumu, ja vēlies iegūt vēl izteiksmīgāku mirdzumu!

Lūpu spīdums = sulīgas lūpas

LIETOŠANA: sāc augšlūpas vidusdaļā, uzklāj spīdumu virzienā uz lūpu ārmalām, ievērojot lūpu formu. Pārvelc ar aplikatoru pār apakšlūpu un piepildi lūpu.

9. OTAS UN AKSESUĀRI

Protams, kosmētiku iespējams uzklāt arī ar pirkstiem, bet skaistākam rezultātam iesakām izmantot otas un citus make-up aksesuārus!

LIETOŠANA: uzklāj nelielu daudzumu produkta tieši uz sūkļa/spondža vai tieši uz ādas un iestrādā produktu ādā to nedaudz iepliķējot.

SVARĪGI: visi sūkļi un otas pēc katras lietošanas reizes ir rūpīgi jāiztīra, lai tajos neuzkrātos netīrumi un baktērijas, jo tas var izraisīt ādas iekaisumu.

 

10. LĪDZEKLIS DEKORATĪVĀS KOSMĒTIKAS NOŅEMŠANAI

ŅEM VĒRĀ! Ja vēl to nezināji, ‒ gulēt ar kosmētiku ir stingri aizliegts. Jā, pat tad, ja vakarā pietrūkst spēka, ja vienīgais par ko spēj domāt ir miegs un esi ērti iekārtojusies gultā, skatoties TikTok, KOSMĒTIKA IR JĀNOŅEM!

Ja nevēlies iekaisušu ādu vai akni, iesakām izmantot divfāžu sejas tīrīšanas līdzekli.

LIETOŠANA:  izmanto produktus, kas noņems kosmētiku, ‒ micelāro ūdeni, balzamu, kas ir paredzēts kosmētikas noņemšanai, vai citus produktus. Pēc tam lieto produktus, kas attīra ādu, atbrīvo to no netīrumiem, liekā sebuma un baktērijām.

Eksperimentē ar kosmētikas produktiem un atrodi prieku tās lietošanā!

Nelieto visu uzreiz, sāc ar mazumiņu un turpini līdz brīdim, kad atrodi savu perfekto kosmētikas uzklāšanas rituālu. Galvenais - izbaudi procesu!

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!