TESTĒJAM: TRENDĪGĀ KOREJAS KOSMĒTIKA AR THE SKIN HOUSE PRODUKTIEM


Koreja ir pazīstama ar savu izslavēto ādas kopšanu, kas var sevī ietvert līdz pat padsmit dažādiem soļiem. Zīmols The Skin House saviem klientiem piedāvā labākos produktus par pieejamāko cenu. Produkti sastāv no augstas kvalitātes dabīgajām izejvielām, tās ir pilnas ar enerģiju un nāk tieši no Amazones. The Skin House parūpēsies, lai Jūsu āda vienmēr būtu dabiski skaista un veselīga. Šodien iepazīsimies ar produktiem, ko ir vērts iekļaut arī savā ādas kopšanas rutīnā.

  1. SOLIS: Ādas kopšanas posms, par kuru nevar un nedrīkst aizmirst, ir toniks. Bright Toner ir vitamīniem bagāts, pienainas un mīkstas tekstūras toniks, kurš atsvaidzina ādu, to nomierina un stabilizē pēc attīrošo produktu lietošanas. Vital Bright tonikam piemīt balinoša iedarbība, kas laika gaitā padara ādu spožāku. Viena no tā galvenajām īpašībām ir sagatavot ādu nākamajiem skaistumkopšanas soļiem. Toniks maigi mīkstina ādu, nekairina un neizsauc reakciju uz tās. Sastāvā ir tādas dabas veltes kā acai ogas, citrons, mellenes un zīdkoks, kas atsvaidzina ādu un nodrošina ar vajadzīgajiem vitamīniem. Tonikam ir neitrāls aromāts, kurš pēc pāris sekundēm izgaro un ir pilnībā nejūtams. Pēc Vital Bright tonika lietošanas sejas āda iegūst matētu izskatu. Pieļauju, ka tas ir tāpēc, lai nākamie produkti spētu dziļāk iesūkties ādā un tiem netraucētu dabīgās ādas eļļas.
  • Lieto no rīta un vakarā uzreiz pēc ādas attīrošajiem produktiem;
  • Uzklāj toniku uz vates plāksnītes un ar augšupejošām kustībām virzies no sejas centra uz ārmalām;
  • Piemērots visiem ādas tipiem, taču īpaši ieteicams nogurušai un blāvai ādai.

 

  1. SOLIS: Kad āda ir brīva no dekoratīvās kosmētikas un sagatavota ar toniku, kā nākamo soli jāizvēlas lietot serumu, jo tas pēc sastāva ir visplānākais un tam ir nepieciešams būt kā vienam no pirmajiem soļiem krēmu slāņošanas procesā.

Vital Bright serums ir caurspīdīgs, stingras želejveida konsistences, taču ārkārtīgi plāns un trausls savā būtībā, tāpēc  serumam ir jābūt pirmajam produktam, kas klājas uz sejas uzreiz pēc tonika. Tas tūlītēji iesūcas ādā, neatstājot aiz sevis lipīgas nogulsnes. Serumam ir dziļi mitrinoša iedarbība, ko var sajust uzreiz pēc tā uzklāšanas. Āda pēc seruma lietošanas ir mīksta un patīkama.

  • Lietot uzreiz pēc tonika;
  • Labākam rezultātam lietot kopā ar Vital Bright emulsiju
  • Serums pirms lietošanas ir jāsasilda plaukstās.

  1. SOLIS: Lai iegūtu pēc iespējas labākus rezultātus un uzlabotu ādas izskatu, pēc seruma ir jāuzklāj emulsija. Emulsija pasargā ādu no ārējās vides faktoriem, tā būtībā darbojas kā vairogs mūsu ādai, papildus to spēcinot un barojot. Vital Bright emulsija joprojām ir vieglas tekstūras, taču var just, ka tā ir blīvāka un krēmīgāka nekā serums. Tā ātri iesūcas ādā, neradot smaguma vai diskomforta sajūtu. Jāatceras, ka pie produktu slāņošanas nav nepieciešams lietot lielu produkta daudzumu.

Serums, tāpat kā emulsija, uz sejas jāklāj ar spiedošām kustībām un pēc tam, ātri kustinot pirkstu galus, tie jāiestrādā ādā. Derēs arī tapināšanas vai pliķējošas pirkstu galu kustības. Šādā veidā produkti labāk iesūcas ādā un mēs nenodarām tai ļaunumu, staipot ādu visos iespējamajos virzienos. Pēc šiem trīs soļiem - tonika, seruma un emulsijas uzklāšanas, āda kļūst gaišāka, ir tvirta un  mitrināta.

  • Emulsiju lieto pēc seruma;
  • piemērots visiem ādas tipiem, īpaši nogurušai un blāvai ādai;
  • produktu uzklāšanai uz sejas lieto spiedošas un pliķējošas pirkstu galu kustības;
  • neaizmirsti produktus uzklāt arī uz dekoltē zonas.

 

4.SOLIS:  Acu zona ir vieta, kur āda ir visplānākā, turklāt tā ir ļoti jūtīga, tāpēc pret ādu ap acīm izturies īpaši saudzīgi. Vital Bright acu krēms ir maigs un gaisīgs, tas nodrošina svaigu un mitrinātu sajūtu. Ja tava acu zona ir pelēka un ap to veidojas tumši loki, tev nepieciešams to atsvaidzināt un padarīt acu skatu spožāku.  Šis krēms, vai precīzāk - visa produktu līnija, būs paredzēta tieši tev. Acu krēms izgaismo un padara spožāku zonu ap acīm, to barojot ar dabīgām sastāvdaļām, kā piemēram, acai ogām un citrona sulu. Ievēroju, ka krēms visefektīgāk iesūcas tieši ar tapināšanas veida kustībām.

  • Maigai un saudzīgai produkta uzklāšanai izmanto zeltneša pirkstus;
  • izvairies no produkta iekļūšanas acīs, atstāj vismaz 0,5 cm robežu starp acīm un krēmu.

  1. SOLIS: Tā kā krēms pēc konsistences ir šķietami vissmagākais, tad ir tikai loģiski, ka to izmanto kā noslēdzošo soli ādas kopšanā. Piemēram, ja klāsi vispirms krēmu un tad serumu vai emulsiju, šie produkti nekādi nevarēs izlauzties cauri krēma kārtai. Lai serumi/ eļļas/ krēmi veiktu savu funkciju, ir svarīgi ievērot pareizu produktu uzklāšanas secību, tādējādi panākot vēlamo rezultātu.

Vital Bright krēms ir lieliski piemērots cilvēkiem, kuri cīnās ar tumšiem ādas pleķiem vai pelēku un nogurušu ādu. Pats krēms ir sniegoti balts un tā sastāvā ir oranžas pērlītes, kuras izkūst, kad tiek iemasētas ādā. Krēms ir labs noslēgums ādas kopšanas rutīnā,  kas apkopo visu labo, ko iepriekš uzklāj uz sejas.


KOPSAVILKUMS:

  • Produktiem ir vienots aromāts, kas ir neitrāls, neuzbāzīgs un ātri izgaro;
  • Vital Bright produkti šķiet tik vienkārši un saudzīgi ādai, tajā pat laikā ļoti efektīgi un ar acīm redzamu rezultātu. Iesaku viesim, kuri tiecas sasniegt spožākas ādas rezultātus;
  • Nevienu brīdi krēmi nelika justies diskomfortabli, tie ir saudzīgi un piemēroti pat trauslai ādai;
  • Produkti ir iepakoti biezos, labas kvalitātes stikla traukos, kas nodrošina augstu higiēnas līmeni un saglabā teicamu kvalitāti no pirmās līdz pēdējai produkta lietošanas reizei;
  • Produktu galvenās sastāvdaļas: citrona (Citrus medica limonum) sula, acai (Euterpe oleracea) ogu ekstrakts, šaurlapu melleņu (Vaccinium angustifolium) ekstrakts, baltā zīdkoka (Morus alba) ogu ekstrakts, saldo ķiršu (Prunus avium) ekstrakts.

Lietojot visu produktu līniju, var novērot ādas kvalitātes uzlabošanos, jo visi produkti ir piesātināti un aktīvi darbojas, lai tiktu pie kopēja rezultāta - spožas, mirdzošas un jauneklīgas ādas.  

                        
Produkti ir nopērkami visos Douglas veikalos, kā arī e-veikalā.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!