4 SOĻI LŪPU ZONAS KOPŠANĀ

Kad tu smaidi, visu skatiens ir vērsts uz tavām lūpām. Taču grumbiņas šajā zonā var likt tev justies neērti. Dalīsimies padomos, kā aizsargāt šo jutīgo zonu.

Laika gaitā ap lūpām parādās smalkas līnijas, ko izraisa sejas mīmika gan priecājoties, gan skumstot, kā arī stress un nepilnvērtīgs uzturs. Īpaši jutīgai zonai ap lūpām ir nepieciešami arī atbilstoši ādas kopšanas produkti. Lai iegūtu patiešām skaistu lūpu zonu, sekojiet mūsu ceļvedim:

1.solis: Tāpat kā tavai sejai un ķermenim, arī zonai ap lūpām ir nepieciešama maiga attīrīšana ar skrubi, kas atbrīvo ādu no netīrumiem un atmirušām šūnām. Tas palīdzēs lūpas padarīt maigākas, rieviņām liks izskatīties mazāk redzamām, kā arī paildzinās iemīļotās lūpu krāsas noturību.

2.solis: Izvēlies atjaunojošu lūpu krēmu, lai mazinātu smalkās līnijas, dziļi mitrinātu un aizsargātu zonu ap lūpām. Lieto to no rītiem un vakaros, lai iegūtu gludākas lūpas un palielinātu to apjomu.

3.solis: Apjomam izvēlies lūpu krēmu, kas izlīdzina lūpu kontūru un piešķir tām apjomu. Lieto to gan dienā, gan vakarā, lai mīkstinātu, aizsargātu un piešķirtu lūpām mirdzumu.

4.solis: Beidzamais solis tavā ikdienas skaistuma rituālā ir lūpu balzams. Tas aizsargā no ārējās vides kairinājuma - saules, vēja un aukstuma.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!