The Club pret Boxing Club: Kurā pusē esi tu?

Cilvēki, kuri ievieš izmaiņas, pieder klubam, kurā nav viegli iekļūt.

Šim klubam vēlas pievienoties visi, bet tas nav paredzēts visiem, nepavisam ne. Tev jābūt īpašam, patiesam un individualitātei. Sauc to par personību, šarmu vai magnētisku pievilcību. Sauc to par sevis pilnveidošanas garu, vēlmi stāties pretī izaicinājumiem vai par unikālu un neatkārtojamu talantu.

Tas nav svarīgi, galvenais, lai “tas kaut kas” ir autentisks, jo tādi ir visi šī kluba dalībnieki – neviltoti – tāpat kā tu.

Tu jau esi pievienojies. Šī ir tava vieta. Šie ir tavi cilvēki.

SCALPERS Visuma durvis tev ir atvērtas. 

Kluba noteikums Nr. 1: dari visiem zināmu, ka esi dalībnieks

Neuztraucies, pirmais noteikums ietver viltību. Tev nekas nav jāpierāda. Visi jau zina, pie kā piederi.

Tev nepatīk izrādīties, neesi pretenciozs, labprātāk izvēlies nepievērst sev uzmanību.  Visi tevi pamana – bez iepriekš plānotām darbībām. Tev piemīt harizma, tu izstaro eleganci un nesamierinies ar jebko. Tu neizdari spiedienu, tev viss izdodas dabiski. 

Tādam kā tu smaržas ir valoda. Kods. Slepenais ierocis, kas tev piemīt. The Club vai Boxing Club. Kuru izvēlēties? Pārējie kluba dalībnieki savu lēmumu jau ir pieņēmuši. Esi palicis vienīgais. Neviens neteica, ka piederība šai ekskluzīvajai ģimenei nav saistīta ar izaicinājumu (vai diviem izaicinājumiem).

Noteikums Nr. 2: uzdrošinies palūkoties, kas atrodas otrā pusē 

Augstas kvalitātes stikls tonēts siltos toņos, kas atgādina SCALPERS ietērpu. Koka vāciņš vītnes spoles formā ir ļoti elegants. Spīdīgās sudraba zīmotnes atgādina, ka tev jāizpēta arī mežonīgā puse. Atturīgas un robustas līnijas, kas atgādina vīrieša muguras spēku.

Izsmalcināts un spēcīgs uzliesmojums, kas aptver visu.

SCALPERS Boxing Club Eau de Parfum un SCALPERS The Club Eau de Parfum smaržu pudeles nevarētu būt vēl elegantākas. Tas, kas ir iekšā, ir daudzsološs. Pirmajam aromātam ir noslēpumains dzintara mirdzums. Otra kastaņbrūnā nokrāsa ir valdzinoša. Tā atklāj savus noslēpumus.

Noteikums Nr. 3: izvēlies sev piemērotu smaržu 

Gan SCALPERS The Club Eau de Parfum, gan SCALPERS Boxing Club Eau de Parfum smarža ir intensīva, pievilcīga un spēcīga. Piederot fougère ģimenei, ar svaigām un aromātiskām niansēm tās mums atgādina klasiskās frizētavas ziepes un piekļaujas ādai kā labi uzšūts uzvalks.

SCALPERS The Club Eau de Parfum smarža ir izsmalcināta, ar koka aromātu, piešķirot emocijas un delikātu saldumu. Smaržas sirdī ir lavanda, tabaka un ingvers. Ambras, vetivērijas, pačūlijas un meža pamata notis norāda uz dziļumu un smalkumu. Parādi visiem, ka esi pats interesantākais vīrietis.

Ar bergamotes, balto piparu un kardamona augšējām notīm SCALPERS Boxing Club Eau de Parfum ir spēcīgs pavedinātājs, kas atgādina par sevi, lai kur tu dotos. Tās sirdī atradīsi īrisu, vijolīšu lapu un rabarberu notis, kas piešķir vīrišķīgu raksturu. Pamata notis nosaka vetivērija, tonkas pupiņas un kašmira koks, kas nodrošina juteklisku pieskārienu, kas tev tik labi piestāv.

Aromāti, kas pamodina maņas

 

Kurš no šiem diviem fougère aromātiem uzvarētu cīņā? Padomā par to. Vai nezini? Ļoti vienkārši: tie viens otram stingri paspieda rokas, kā jau smalkam kungam pienākas. Abi ir uzvarētāji, jo ir radīti, lai gūtu panākumus, katrs ejot savu ceļu. Izvēlies to, kas patīk vislabāk, vai saglabā abus.

Šajā klubā, kuram tikko pievienojies un kura noteikumus jau esi apguvis, sekošana visam vienmēr ir tikums.

SCALPERS Club Eau de Parfum un SCALPERS Boxing Club Eau de Parfum ir iedvesmojuši būt tādiem, kādi esam – unikāli.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!