20 labākās skropstu tušas, kuras noteikti ir vērts iegūt savā īpašumā

Tāpat kā galvas matiem, arī skropstām ir dažāda tekstūra un krāsa, tāpēc nav tādas skropstu tušas, kas būtu piemērota visām skropstām. Par laimi, skropstas, par kādām sapņo, ir iespējams iegūt – atliek tikai izvēlēties pareizo birstītes izmēru, skropstu tušas toni un formulu.

Vispirms izlem, kādu skropstu efektu vēlies panākt.

Dažas no mums izvēlas maigi izteiktu skropstu līniju un gaiši brūnu toni, kamēr citas dod priekšroku pilnīgām, kuplām un izteiksmīgi melnām skropstām – jo dramatiskāk, jo labāk.

Ir pieejamas formulas, kas spēj īstenot jebkuras vēlmes: tās ir no atdalošām un pagarinošām līdz apjomu palielinošām, atliecošām un ilgnoturīgām – pirms pirkuma veikšanas galvenais ir noteikt vēlamo rezultātu.

Izcila birtstīte

Labākās skropstu tušas iekļauj izcilu birstīti – vai tā būtu izliekta vai ar daudziem sariņiem – un izcilu formulu. Jebkura no mums vēlas tušu, kas nenobirst un neizsmērējas, ir viegli uzklājama vairākās kārtās, lai radītu atbilstošajai situācijai vēlamo efektu.

Izvēlies arī tušas toni – melnais ir vispopulārākais, bet izvēlei ir pieejami arī brūnie toņi no piesātinātas šokolādes brūna līdz liegam un vilinošam (īpaši labi piestāv bālākiem ādas toņiem), kā arī tādi toņi kā spilgti violets, kas piestāvēs lielākajai daļai acu krāsu.

Septiņi veidi, kā visefektīvāk izmantot savu skropstu tušu

  • Lai skropstu tuša kalpotu pēc iespējas ilgāk, neizvelc un neievieto atpakaļ tūbiņā skropstu tušas birstīti bieži – šādi formulā iekļūst gaiss, kas liek tušai sažūt.
  • Ja skropstu tuša sāk salipt un ir kļuvusi sausa, lai paildzinātu tušas kalpošanas laiku, ar pipeti pievieno tušas formulai dažus acu pilienus un samaisi.
  • Ja tev patīk noteikta skropstu tušas birstīte, bet tuša ir izlietota, kāpēc gan to nepaturēt un neizmantot vēlreiz? Notīri to ar acu kosmētikas noņemšanas līdzekli un pēc tam iemērc citā tev tīkamā skropstu tušas formulā.
  • Sagatavo skropstas, uzklājot skropstu tušas bāzi, – tā ļaus palielināt skropstu apjomu, vienlaikus kondicionējot skropstas ar barojošām sastāvdaļām. Lietojot to regulāri, skropstas kļūs stiprākas.
  • Lai iegūtu papildu apjomu, uzklāj skropstu tušu uz skropstu priekšpuses kā parasti un pēc tam ar birstīti pārvelc pāri skropstu aizmugurei. Iespaidīgas skropstas dažās sekundēs.
  • Ja skropstu tuša nejauši izsmērējas uz plakstiņiem vai ap acīm, pirms tušas notīrīšanas nogaidi, līdz skropstu tuša ir nožuvusi. Mēģinot tušu notīrīt, kamēr tā nav nožuvusi, izveidosies pelēks traips, ko notīrīt būs daudz sarežģītāk. Kad tuša ir nožuvusi, tai vajadzētu būt viegli notīrāmai ar pirkstu vai vates kociņu.
  • Ikvienai skropstu tušai ir atšķirīgs efekts, tāpēc nebaidies uzklāt divas dažādas tušas, lai iegūtu nevainojamu izskatu.

Sākot no L’Oréal Paris Air Volume līdz Dior Diorshow – labākās skropstu tušas ir tikpat uzticamas kā tavi iecienītākie džinsi – nekad nepieviļ un vienmēr sniedz vēlamo efektu.

Iepazīsties ar mūsu piedāvāto skropstu tušu TOP 20

Douglas Make Up Kiss & Curl Extreme Mascara

Šī izcilā skropstu tuša īstenos ikvienu tavu vēlmi attiecībā uz skropstu izskatu, ja vēlies iegūt izcilu apjomu un atliekumu, uzklājot tušu tikai dažās kārtās.

Formula satur augsti mikronizētu kviešu proteīna aktīvo vielu, kas dziļi iesūcas skropstu šķiedrās. Pateicoties vienkārši lietojamajai birstītei, tuša neizsmērējas, kā arī nepaliek uz ādas. 

Estee Lauder Sumptuous Rebel Length + Lift Mascara

Tā ir skropstu revolūcija.

Efekts garantēts.
Īpaši gludā birstīte pārspēj jebkuras cerības. Bagātīgi uzklājot tušu uz skropstām, tā nodrošina iespaidīgu garumu un efektīvi paceļ skropstas.

Birstīte izķemmē, izceļ un atdala skropstu pa skropstai. Viegli lietojama jebkurai acu formai un izmēram. Īpaši ilgnoturīga: 24 h efekts. Sviedru un mitruma izturīga. Neizsmērējas. Skaistas skropstas, kas neatstāj vienaldzīgu. Pievienojies revolūcijai!

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effect Faux Cils Radical

Pateicoties efektu uzlabojošajam pārklājumam un novatoriskajai neilona birstītei, skropstu tuša YSL False Lash Effect pārklāj katru skropstu atsevišķi, radot intensīvi kuplu un gaisīgu rezultātu.

Clinique High Impact Extreme Volume

Piešķir apjomu un garumu, atdalot skropstas, – šī skropstu tuša veido efektīvu rezultātu, bet, kas ir būtiski, – skropstas nesaķep.

Turklāt tā saglabāsies uz skropstām neatkarīgi no laikapstākļiem (vai tava emocionālā stāvokļa). 

Mac Magic Extension Mascara

Daudzsološs 5D apjoms – jā, tieši tā – šī MAC skropstu tuša satur kristāla eliksīra pulveri, kas izceļ toni, padarot to melnāku par melnu, savukārt 5 mm šķiedru birstīte atliec, pagarina un izceļ skropstas.

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Mascara

Vēlies izteikti garākas skropstas? Tas ir iespējams. Pateicoties šai Maybelline tušas elastīgajai torņa formas birstītei, tuša tiek efektīvi uzklāta katrai skropstai.

Tuša ir arī ūdensizturīga.

Madara Deep Matter Bold Volume Mascara

Dabiskās kosmētikas sertificētā formula ir bagātināta ar bioloģisko rīcineļļu, kas baro un nostiprina skropstas, vienlaikus piešķirot tām fascinējošu apjomu, izceļot un pagarinot skropstas burvīgam rezultātam.
Dabiskie, vegāniem piemērotie vaski un augu bāzes peptīdi padara tušu viegli lietojamu un ilgi kalpojošu. Īpaši atdalošā birstīte aizsniedz pat mazākās skropstas, radot pilnīgu efektu, kas patiesi “atver acu skatienu”.
Formula satur dabiskus pigmentus bez sintētiskām krāsvielām.

Helena Rubinstein Lash Queen Wonder 

Iegūsti apjomīgākas skropstas tikai ar vienu birstītes vilcienu! Jau pēc vienas uzklāšanas reizes šī maigā želejveidīgā formula iekļauj skropstas prokeratīna un Ceramide R serumā, kas šādos produktos vēl nekad nav ticis izmantots. Abas viena otru papildinošās aktīvās sastāvdaļas, kuru aizsargājošās īpašības ir rūpīgi pārbaudītas matu kopšanā, pirmo reizi ir iekļautas šajā Helena Rubinstein skropstu tušas formulā.

Prokeratīns iedarbojas uz skropstu virsmu, ārstējot bojātās un novājinātās skropstu zonas. Ceramide R serums dziļi iesūcas skropstas pamatnē, aizsargājot un izlīdzinot skropstu, liekot skropstām izskatīties biezākām un skaistākām. 

Lancome Hypnôse Mascara 

Neatkarīgi no tā, vai vēlies dabisku vai īpaši akcentētu skropstu izskatu, skropstu apjomu vari palielināt kārtu pa kārtai. SoftSculpt™ formula ir bagātināta ar provitamīnu B5, kas aizsargā un nostiprina skropstas. Formula ir lieliska karnaubas vaska, hohobas eļļas un akācijas sveķu kombinācija. Karnaubas vaska slānis kārtu pa kārtai veido grezni atliektas skropstas. Hohobas eļļa nodrošina vieglu uzklāšanu, bet akācijas sveķi saglabā skropstu elastīgumu.

IT Cosmetics Superhero™ Mascara

Piešķir skropstām SUPERVAROŅA spēku ar šo pagarinošo skropstu tušu, kas ir klīniski pārbaudīta un padara skropstas apjomīgas, īpaši garas un īpaši elastīgas, jau pēc vienas kārtas uzklāšanas.

Patentētā Elastic Stretch tehnoloģija izstiepj skropstas, acīmredzami pagarinot tās. Šīs pagarinošās skropstu tušas formula, kas ir efektīvi klājama vairākās kārtās, paceļ skropstas jaunos augstumos un piešķir skropstām maģisku pagarinājumu. 

Lumene Birch Black Volume Mascara

Tikai par 15,99 eur iegūsti apjomu palielinošu skropstu tušu, kas ir bagātināta ar no Somijas bērza iegūtu dabisko kokogli īpaši melnām, kuplām skropstām un kas nodrošinās uzticamu noturību visu dienu. Augstā pigmentu satura skropstu tuša rada dziļi melnu efektu, kas labi izskatīsies visu dienu, jo tuša neizsmērējas un nenobirst. Tušas pilnā apjoma birstīte pārklāj katru skropstu ar bagātīgu formulu, piešķirot tām maksimālu apjomu. Bagātināta ar bioloģisko ziemeļu bērzu sulu, kas saudzīgi kondicionē skropstas pēc tušas uzklāšanas.

Dior Diorshow Iconic Overcurl

Lai bez piepūles iegūtu atliektas skropstas, izvēlies Iconic Overcurl formulu, kas neizsmērēsies nekādos apstākļos (to notīrīt varēsi tikai ar patiesi labu kosmētikas noņemšanas līdzekli). 

Lancome Monsieur Big Mascara

Nākamā līmeņa apjomam, izteiksmīgumam un garumam Lancôme ikoniskā skropstu tuša Monsieur Big, kas piešķirs apjomīgākas, drosmīgākas skropstas ar vienu efektīvās, kuplās birstītes vilcienu. Skropstu tuša arī sniedz līdz 24 stundu noturību.

Smashbox Super Fan Mascara

Šī skropstu tuša ir gandrīz nemanāma – tā liek skropstām izskatīties pavisam dabiski, tikai labāk.

Tik dabiska, cik vien dabiska var būt, – bez smaguma un salipušām skropstām.

 

Sensai Mascara 38°C - Separating & Lengthening 

Ar šo Sensai Dramatic Fibre formulu iegūsi visgarākās skropstas. Birstīte viegli pārklāj ikvienu skropstu, radot izteiksmīgu, kuplu efektu, kas saglabājas nemainīgs. Skropstu tušu ir viegli notīrīt ar siltu ūdeni 38 °C vai augstākā temperatūrā.

L'Oreal Paris Air Volume Mascara

L’Oréal jaunā skropstu tuša spēs izkonkurēt skropstu tušas no dārgākajiem plauktiem.

Pateicoties uzputotajai tušas tekstūrai, tā efektīvi un vienkārši piešķir skropstām apjomu, neradot smaguma sajūtu. Produkts, kas ir noteikti jāizmēģina.

Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Classico Mascara

Radi intensīvu un izteiksmīgu izskatu ar šo godalgoto “viss vienā” skropstu tušu. Lielajai birstītei ir īpašs sariņu režģis, kas piešķir skropstām apjomu, pagarina un izceļ. Īpaši izstrādātā cietā un mīkstā vaska tekstūras formula padara skropstas stipras, bet vienlaikus elastīgas.

EISENBERG Le Maquillage The Graphic Mascara

Lieliska precizitāte apvienojumā ar mērķtiecīgu skropstas stiprinošu kopšanu un 360° efektu! Tušas tehniski izliektā birstīte veido lielisku skropstu izvērsumu. Birstīte ir veidota no maziem konusa formas mīkstiem sariņiem, kas nodrošina nevainojamu produkta uzklāšanas daudzumu un ļauj individuāli pārklāt katru skropstu, – arī pašu īsāko.

Chanel Le Volume De Chanel Mascara

Ar vienu šīs skropstu tušas vilcienu iegūsi garākas, kuplākas un biezākas skropstas.

(Chanel produkti pieejami tikai lielākajos veikalos Douglas)

Guerlain Maxi Lash So Volume Mascara

Biezu skropstu cienītājām lieliski piemērota būs Guerlain eleganti iepakotā skropstu tuša. Birstītes galva ir izgatavota no smalkiem, gumijotiem sariņiem, kas ļauj viegli satvert un pārklāt katru skropstu, piešķirot intensīvi melnu toni patiesi izteiksmīgam skatienam. 

(Guerlain produkti pieejami Tirdzniecības centrā Akropole)

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!