Hugo Boss pavedināšanas stāsts

 

Hugo Boss jau no pirmsākumiem ir radījuši aromātus, kuri spēlējas ar sievišķā un vīrišķā kontrastiem.

 
Parfimērus iedvesmoja ikoniskā Bosa aproču pogu dizaina ideja, ka, nedaudz pagriežot slēdzeni, vīrieša un sievietes pasaule var saplūst vienā, bez dominējoša tēla, bet vienlīdzīgām attiecībām, kurās viens otru tikai papildina.

Kad pasaules apvienojas, Boss The Scent kļūst par pavedināšanas stāstu. Tas sākas ar maņu atmodināšanu, kas izraisa sasvstarpēju pievilcību un kļūst par kaislīgu atkarību.

 

Pavedināšanas stāsts

Mūsdienu pasaulē, kad viss notiek elektroniski, cilvēki ir aizmirsuši par pavedināšanu, pieskārieniem, intriģējošiem acu skatiem, tādēļ ir tik svarīgi šo mākslu neaizmirst un radīt atmiņā paliekošus piedzīvojumus. Hugo Boss ar saviem aromātiem cenšas radīt ceļojumu maņu un sajūtu pasaulē, kur kaisle un jūtas ir dzinulis.

Pavedināšana ir māksla - Tā vienmēr sākas ar pievilcību, ar juteklisko gatavošanās rituālu un aromāta izvēli. Tas, kā cilvēks smaržo, atstāj iespaidu uz to, kā viņš jūtas un to, kā viņu redz citi.

Augšējās aromāta notis ir tās, kas liek sev pievērst uzmanību, tās ir spirgtas, spēcīgas, bet maigas un neatstāj vienaldzīgos.

Sirds nots augļainais aromāts ievilina un liek tuvoties.

Bet pamata notis, kas maigi uzvirmo gaisā, rada vēlmi pieskārties, nākt vēl tuvāk, jo šo nošu aromātu var sajust, atrodoties tikai pavisam tuvu, pieskaroties ādai, matiem, sejai. Šī ir smarža, kas paliek uz ādas un atstāj atmiņas, radot nebeidzamu vēlmi, šo aromātu sajust vēl un vēl.

 

Ar BOSS The Scent Pure Accord līniju, tika iepazīstināta SAZVĒRESTĪBA.

 

BOSS vīrietis un sieviete ir tik tuvi kā nekad iepriekš, izrādot viens otram vēl nebijušu maigumu un apvienojoties sazvērestībā, ko atspoguļo abu BOSS The Scent Pure Accord tualetes ūdeņu gaišās un jutekliskās notis.

BOSS The Scent Pure Accord

Vīriešu aromātā pirmās paceļas dzīvinošās ingvera notis, tālāk vedinot pie eksotiskā maninkas augļa vidusnotīm. Tualetes ūdens unikālās pamatnotis ar juteklīgā baltā zamša dvesmu paver ceļu uz jaunu smaržu pasauli, nodrošinot pilnīgu līdzsvaru starp aromāta siltumu un gaišumu.

BOSS The Scent Pure Accord

Sievietēm domātais aromāts uzdzirkstī ar bergamotes sākumnotīm, ko paspilgtina jutekliskā osmantusa zieda gaišās vidusnotis, līdz tās glāsmaini apņem muskusa pamatnotis, saskanīgi apvienojot maigumu un spēku.

Aromātam ir milzīgs spēks mūs nogādāt citā vietā un laikā, kad pēkšņi visspēcīgākā maņa ir oža un tā pārņem visu.

 

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!