Gatavojies Helovīnam kopā ar Douglas!

Lasi zemāk un iedvesmojies diviem ļoti drosmīgiem Helovīna grimiem, no kuriem viens ir vizuāli interesants, taču otrs visai bailīgs. 

 

1. Ieskats nākotnē, lai novecošana nav bieds

             Grima izveide ar piemēriem

  1. Uzklāj tonālo krēmu, kuru izpludina ar otiņu

 

  1. Pūderis, lai visu nomatētu un iegūtu papildus sedzamību

 

  1. Vaigu sārtums, lai vaigiem piešķirtu toni un mirdzumu
  • Šim grimam tika izmantots - Artdeco Blusher (Vaigu sārtums) 08A Romantic Rose

 

  1. Acu grims
  • Šim grimam tika izmantots - Douglas Miami Fever eyeshadow palette (acu ēnu paleti). Ielocē uzklāj toni tumši rozā toni- FEVER, taču uz plakstiņa uzklāj toni EXTRA GOLD. Iešējā kaktiņā uzklāj gaiši mirdzošo toni- VIP
  1. Uzacs
  • Šim grimam tika izmantots - Anastasia Beverly Hills uzacu zīmulis “Brow Wiz” un uzacu fiksēšanas gēls “Clear Brow Gel’’.

 

  1. Lai izveidotu nākotnes pusi
  • Ar brūnu zīmuli vai acu ēnu novelc kontūru V burta formā. Izmanto Anastasia Beverly Hills Soft Glam eyeshadow palette (acu ēnu paleti), toni RUSTIC. Tad iekšējo kontūras daļu papludini ar tumšāk brūnu toni, kā CYPRUS UMBER, bet kontūras ārpusē uzklāj gaišu toni kā TEMPERA.

 

  • Lai izveidotu grumbiņas, sarauc seju dažādās mīmikās, kas parādīs vietas, kur dabīgi izveidojas grumbiņas un katrā grumbiņu iezīmē ar tumši brūno krāsu kā CYPRUS UMBER un papludina.

 

  • Virs katras iezīmētās grumbiņas uzliek gaišu ēnu, piemēram, toni TEMPERA.

 

 

  1. Uzklāj lūpu krāsu

Bet, lai novecošana nebūtu bieds, ieteicams lietot savai sejas ādai atbilstošus kopšanas līdzekļus, kas palīdzēs ādu ilgāk saglabāt jaunu! Svarīgi ir gan pareizi attīrīt ādu, gan lietot atbilstošus krēmus, serumus un saules aizsargfiltru SPF!

Grima izveide ar piemēriem

 

Sejai un acīm tika izmantots viss iepriekš minētais

 

  1. Lai izveidotu asaras: nepieciešama kāda sarkanas krāsas acu ēna vai vaigu sārtums. Pigmentu nokasa un ieber kādā trauciņā. Tam klāt pievieno nedaudz ūdens vai kādu caurspīdīgu serumu. Šim grimam tika izmantots The ordinary hyaluronic acid 2 + b5 serumu. Kad abus sajauc, nopilina gar apakšējo plakstiņu, izveidojot asaras.

 

  1. Uzklāj sarkanu lūpu krāsu

Douglas vēlas pateikties skaistumkopšanas speciālistei Agatei Annai Auziņai par produktu testēšanu un vērtīgajiem ieteikumiem! Lai sekotu līdzi Agates burvīgajiem darbiem, meklē Instagram @agates.skaistumkopsana !

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!