Vērtīgas dāvanas, ko uzdāvināt sev pašai no Douglas!

Sievietes visbiežāk iespējams iedalīt divās daļās – tās, kuras mīl iepirkties un regulāri papildina savu kosmētikas somiņu, kā arī dāmas, kuras ar iepirkšanos nav tik tuvas un iegādājas tikai pirmās nepieciešamības preces, bieži vien aizmirstot sevi palutināt. Nav nozīmes tam, pie kuras no kategorijām iespējams sevi pieskaitīt, pārliecinies, ka Tavos krājumos ir visi zemāk minētie produkti. Katrai dienai būtu jābūt kā svētkiem ar iespēju sevi iepriecināt!  

Foreo zīmola ierīces

Foreo zīmola mērķis ir uzlabot sejas ādas kopšanas rituālus un kļūt par uzticamu zīmolu, kas rūpējas par ādas skaistumu un veselību. Šī zviedru zīmola modernākās tehnoloģijas ir gudri risinājumi, kas efektīvi parunāsies par Tavu sejas ādu! Iegādājies Foreo ierīces sejas ādas attīrīšanai un zobu kopšanai par īpaši draudzīgām cenām Douglas! Pēc pirmās ierīces izmēģinājuma Tev kļūs skaidrs, kāpēc Foreo zīmola produkti ir tik iecienīti un populāri!

Tavs mīļākais aromāts

Ja vēl neesi atradusi savu īsto aromātu, ir pēdējais mirklis to izdarīt! Sava īstā aromāta atrašana ir savdabīgs process. Aromāts parāda tavo patieso būtību, raksturu, kā arī iedvesmo pārmaiņām! Nebaidies riskēt un izmēģināt jauno līdz izdodas atrast to, ko sirds kāro! Douglas veikalos un internetveikalā Tev ir iespēja iepazīties ar aromātu piedāvājumu tādiem zīmoliem kā Giorgio Armani, Lancome, Ariana Grande, Carolina Herrera un citiem. Ja savu iemīļotāko aromātu esi jau atradusi, uzdrošinies izmēģināt vēl ko nebijušu, veidojot aromātu dažādību, kas kalpos ilgi un iepriecinās Tevi ikdienā!

Sāc ar sejas ādas kopšanu

Grims noteikti ir fantastisks ierocis, kas spēj mainīt Tavu pašsajūtu un dāvās iespēju veidot citādāku tēlu katru dienu, taču visa pamatā noteikti ir sejas ādas kopšana gan pirms, gan pēc grima uzklāšanas. Iegādājies sev pašu labāko mitrinošo krēmu, kosmētikas noņēmēju un sejas masku iknedēļas lietošanai, lai Tava sejas āda vienmēr būtu starojoša! Douglas atrodami tādi sejas kopšanas zīmoli kā Sensai, The Ordinary, Sisley, Shiseido un citi.

Pareizie produkti Taviem matiem

 Bieži vien mēs matus mazgājam ar lētiem, nejauši izvēlētiem produktiem, pārlieku nepievēršot uzmanību to sastāvam un piemērotībai matu struktūrai un krāsai. Izvēlies matu kopšanas produktus, kas ir lieliski piemēroti tieši Taviem matiem. Pareizo līdzekļu atrašana Tavus matus padarīs gludus, spīdīgus, veselīgus, turklāt paātrinās to augšanu. Populārākie matu kopšanas zīmoli Douglas ir Placent Activ, Lakme, Noah, Rich un citi.

Patīkamu sajūtu radīšana arī mājvietā

Vide mums apkārt visbiežāk krasi spēj ietekmēt arī iekšējo stāvokli. Douglas piedāvājumu klāstā ir gan smaržkociņi, gan dažādas aromātiskās sveces, kas palīdzēs radīt brīnišķīgu noskaņu, it īpaši šobrīd – mirklī, kad ierobežojumu dēļ tik daudz laika pavadām mūsu mājvietās. Iepazīsties ar Rituls un Douglas Home Spa smaržkociņiem, kā arī dažādām aromātiskajām svecēm.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!