Posts with category

Skaistumam

SkaistumamTrendīgas skropstu tušas un skropstu kopšana

SkaistumamTumšie loki zem acīm – kāpēc tie veidojas un kā no tiem atbrīvoties?

Zili riņķi zem acīm ir problēma, ar kuru, iespējams, saskāries ikviens – pēc negulētas nakts, pārpūles un noguruma, slimošanas laikā. Bet reizēm šī it kā kosmētiskā problēma tik viegli nepazūd un kļūst par defektu, kuru ikdienā jāmaskē ar kosmētiku. Jāņem vērā, ka loki zem acīm tomēr nav tikai vizuāla problēma, tas ir signāls, kas liek pievērst uzmanību sava organisma stāvoklim un iespējamajiem šīs problēmas cēloņiem. Jo tikai tad iespējams atrast kādus gana iedarbīgus risinājumus, kas palīdzētu novērst vai mazināt tumšos lokus zem acīm.

SkaistumamKĀ CĪNĪTIES AR MATU IZKRIŠANU?

Matu izkrišanu ietekmē vairāki faktori: ģenētika,hormonu izmaiņas un novecošanās. Lasi blogā kā samazināt matu izkrišanu un saglabāt veselīgu un mitrinātu galvas ādu.

SkaistumamRICH - skaisti un veselīgi mati

RICH - šeit satiekas skaisti un veselīgi mati. RICH apbalvotā profesionālo matu kopšanas līdzekļu līnija nodrošina visaugstāko kvalitāti par pievilcīgu cenu. Produktus atzinīgi novērtējuši patērētāji, frizieri un skaistumkopšanas redaktori no visām pasaules malām.

SkaistumamALTERNA Bond Repair

Ikviens no mums vēlas skaistus un veselīgus matus. Taču saglabāt matu garumu, apjomu un spīdumu, kas ir veselīgu matu pazīme, var būt sarežģīti, jo ikdienā uz matiem var iedarboties dažādi agresori. Tieši šajās situācijās palīgā nāk Alterna. Matu kopšanas zīmols, kurš radījis inovatīvus, greznus matu kopšanas un veidošanas produktus, kuru sastāvā ir tīras, efektīvas sastāvdaļas, iedvesmojoties no ādas kopšanas zinātnes.

SkaistumamRūpes par galvas ādu - skaistu matu noslēpums!

Sniedzam padomus, kā rūpēties par galvas ādu, un iepazīstinām ar produktiem, kas var palīdzēt atjaunot jūsu galvas ādas mikrobiomu, lai mati mirdzētu.

SkaistumamVasaras skaistuma tendences

No šī brīža mēs liekam malā tumšos toņus un ļaujamies svaigumam! Lūk, padomi vasaras stila procedūrām, kas piešķirs krāsu tavam izskatam vien pāris sekundēs.

SkaistumamDermatologu ieteikumi pareizai acu krēma uzklāšanai

Acu krēma uzklāšanas prasme nav tik pašsaprotama, kā tas varētu likties. Uzzini vairāk par acu krēmu lietošanu.

SkaistumamLūpu krāsas nenoliedzamā vara

Sarkanā lūpu krāsa pārspēj jebkuru dekoratīvo kosmētiku un apģērbu vēl nepieredzētā apmērā. Tā ir neizbēgami iedarbīga; tā ir reizē arī neapšaubāma un satricinoši sievišķīga. Šīs īpašības spilgti izceļ lūpu krāsu uz visu citu kosmētikas līdzekļu un apģērbu fona: tā vienlaikus iemieso spēku un sievišķību. Uzziniet vairāk par lūpu krāsas spēcīgo efektu

SkaistumamDouglas ādas kopšanas eksperti par cienīgu novecošanu

Rudens – plastisko operāciju sezona. Douglas ādas kopšanas eksperti dalās ar padomiem, ko ņemt vērā, pieņemot lēmumu par plastisko operāciju, kā arī iesaka ādas kopšanas produktus, kas būs tuvākā alternatīva invazīvām metodēm. Lasi tālāk un izvēlies sev piemērotāko!

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!