Posts with category

Sākums

SākumsMatu kopšanas ceļvedis ziemas sezonai

SākumsMaģiskais DOUGLAS retrīts!

Šī gada septītajā decembrī AMORALLE LEVEL UP telpās iemirdzējās svētku gaismiņas un iedegās neaptverama sievišķība. Kopā ar iedvesmojošiem cilvēkiem un skaistākajiem zīmoliem spējām uzburt mierīgu, patiesi skaistu un pasakainu atmosfēru, kuru nesīsim līdz arī nākamajā gadā. Uzzini vairāk...

 

Sākums3 IETEIKUMI CEĻĀ UZ VESELĪGIEM UN MIRDZOŠIEM MATIEM!

Matu izskats un to veselības  stāvoklis ir svarīgs ikvienam. Sausi, bojāti, neveselīgi un plāni mati – ir lielākās problēmas, ar kurām saskaras lielākā daļa sieviešu. Ko darīt, lai matu stāvoklis uzlabotos? Kādi matu kopšanas līdzekļi un metodes var palīdzēt? Lasi tālāk un iepazīsties ar 3 ieteikumiem, lai mati būtu veseli un izskatītos lieliski katru dienu!

Sākums20 labākās skropstu tušas, kuras noteikti ir vērts iegūt savā īpašumā

Kā izvēlēties labāko skropstu tušu? Sajūta var būt tāda, kā atrodoties mīnu laukā, jo īpaši, ņemot vērā tirgū pieejamo iespēju klāstu, – turklāt pastāv gandrīz tikpat daudz veidu, kā skropstu tušu uzklāt, sākot no zigzagveida metodes līdz skropstu sagatavošanai pirms krāsošanas ar skropstu atliecēju. Iepazīsties ar 20 tīrgū atzītākajām skropstu tušām blogā.

SākumsSKAISTUMS IR...

PĀRSTEIGUMS. APLIECINĀJUMS. PAŠPĀRLIECĪBA. PIEVILCĪBA. MĪLESTĪBA.

...un tik daudz kas cits.

SākumsAkcents uz lūpām un acīm – testējam Douglas grima produktus

Ja esi no tam dāmām, kas Jaunajā gadā apņēmusies izcelt savu skaistumu ne tikai svētkos, bet arī ikdienā, noteikti esi prātojusi, kuri produkti-universālie kareivji būtu Tev piemēroti šī jaunā ieraduma paveikšanai, turklāt vienlaikus būtu arī maciņam draudzīgi. Douglas make up sērijas produkti apvieno abas šīs prasības.

 

SākumsDesmit vienkārši veidi, kā izbaudīt dienas: iepazīsties ar savu jauno rīta kārtību

Mēs visi dzīvē esam sastapušies ar cilvēkiem, kas dienu sāk ar svaigu sejas izteiksmi un starojošu smaidu līdz ausīm, kamēr jūs joprojām cenšaties aizdzīt miegaino miglu galvā. Jums arī gribētos izlēkt no gultas, nejūtot nepieciešamību vairākas reizes atlikt modinātāja zvanu? Arī jūs varat kļūt par tā saukto "rīta cilvēku". Viss, kas jums jādara – jāizmēģina šos desmit vienkāršos padomus un jāpārvērš tos ikdienas rutīnā, lai sajustu prieku savā dzīvē.

SākumsCeļvedis, meklējot īsto aromātu

Smaržas veido radošu un emocionālu pasauli. Tās var uzjundīt atmiņas tik pat viegli kā fotoattēli noputējušā foto albumā. Aromāti tāpat kā foto albums pieder pie kādas smaržu ģimenes, kuru iepazīstot, varat vieglāk un ātrāk atrast sev piemērotākās. Šī smaržu māksla ir arī zinātne. Atklāsim aromātu noslēpumus, pēc kuriem vieglāk atradīsiet sev vistīkamāko.

SākumsNeaizmirsti par savu ķermeni! Kā izvēlēties vitamīnus rudenī?

Pēc vasaras atpūtas, atsākot aktīvas ikdienas gaitas rodas papildus stress un sāk uzkrāties nogurums. Lai ķermenis justos mundrs, uzturā var iekļaut tādus papildu palīgus kā vitamīni un uztura bagātinātāji. Dažādu vitamīnu kombinācijas, kāda konkrēta vitamīna lietošana vai multivitamīni uzturā palīdzēs ne tikai profilaktiskos nolūkos, bet arī spēs sniegt atbalstu imūnsistēmai un palīdzēs saglabāt jaunību ilgāk.

Plašāk par to, kādus vitamīnus izvēlēties rudens un ziemas periodā

SākumsLabākie veidi, kā novērst matu taukošanos

Taukaini mati var būt ļoti kaitinoša parādība kā vīriešiem, tā sievietēm. Tie izskatās nepievilcīgi, var radīt nepatīkamu smaku, tos ir grūti ieveidot un var pat rasties galvas ādas akne. Dažiem mati sāk izskatīties taukaini un netīri jau dažas stundas pēc mazgāšanas. Par laimi, dažas ātri ieviešamas matu kopšanas izmaiņas var mazināt taukošanos. Lasi blogā, lai uzzinātu vairāk

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!