TESTĒJAM! Ikdienai piemērotus “IsaDora” kosmētikas produktus

Ja esi klasisku, dabīgu toņu un tekstūru dekoratīvās kosmētikas piekritēja , tad tev noteikti vajadzētu iepazīties tuvāk ar “IsaDora” zviedru zīmolu. Varbūt esi pamanījusi, ka skandināvu sievietes izvēlas krāsoties pavisam pieticīgi, naturāli un neuzkrītoši. To ļoti labi ataino YouTube personība un jaunā māmiņa Janni Olsson Deler, kā arī zviedru TV zvaigzne un sava zīmola radītāja Bianca Ingrosso. Tāpēc ir pilnīgi saprotams, ka zīmols koncentrējas uz to, lai radītu ērti lietojamus, efektīgu un piezemētu toņu produktus, kas iekļautos katras sievietes skaistumkopšanas rutīnā. Ja šāda tipa kosmētika tev liekas saistoša, tad tev noteikti jāzina par jaunākajiem produktiem no šī zīmola.

Skin Tint perfecting cream koriģējošais krēms ir biezas konsistences produkts, kas izlīdzina ādas toni. Kā jau Zviedrijā radītam zīmolam, kur sievietēm, kosmētikas uzklāšana neaizņem vairāk kā ~5 min no viņu ikdienas, šis krēms ir radīts, lai to klātu ar pirktiem. Tas nozīmē, ka produkts nav tik sedzošs un tas neradīs maskas efektu uz sejas. Kā redzat attēlā- viena sejas puse (kreisā) ir noklāta ar produktu, otra- nav. Zonā, kur uz ādas ir uzklāts koriģējošais krēms, tupina spīdēt cauri pāris nepilnības (pumpas), tomēr kopējais ādas tonis ir izlīdzināts ar vieglu slāni sejas ādu koriģējoša krēma. Ja ir vēlme pilnībā noslēpt sarkanos pleķus, to var darīt ar zaļu korektoru, kas neitralizē sārto krāsu. (Šāda veida produkts ir jālieto pirms tonālā krēma).
Skin Tint perfecting krēms sniedz matētas ādas izskatu, kas labi noderēs taukainas ādas īpašniecēm. Personīgi neieteiktu lietot krēmu tām sievietēm, kuras cīnās ar sausu ādu, jo produkts to izcels. Pirms koriģējošā krēma lietošanas, iesaku ādu labi sagatavot ar mitrinošiem produktiem- tad gan šis, gan visi pārējie tonālā krēma produkti uz ādas izskatīsies daudz labāk.

Active All day wear brow gel (tonī 31 Light Brown) ir produkts ar ko iepriekš nebiju saskārusies. Salīdzinoši šķidrās konsistences uzacu tinte ir produkts ar ko iezīmēt uzacu matiņus, kas neizgaisīs dienas laikā un saglabāsies līdz pat pašam vakaram. Smalkais un cietais aplikators ļauj precīzi iezīmēt uzacu matiņus vai novilkt perfektu līniju, kur vien tas nepieciešams. Teikšu godīgi, ka sākumā biju ļoti skeptiski noskaņota, jo nesapratu, kā šis produkts darbosies, tomēr jāsaka, ka ar uzacu iezīmēšanu tiku veiksmīgi galā un mani apmierināja rezultāts. Tinte mazliet radīja sajūtu, ka klāju produktu, kas paredzēts microblading uzacu tonēšanai.
Var gadīties, ka taukainas ādas īpašniecēm tekošā tinte mazliet var slīdēt pa smalkajām ādas rieviņām. Lai tā negadītos, pirms produkta lietošanas būtu vēlams viegli piepūderēs ādu ap uzacīm, lai nodrošinātu to, ka produkts nekur neaizpeld.
Uzacu tinte uz ādas turas ļoti, ļoti labi. Pārbraucot ar pirkstu pāri uzacīm, produkts nesmērējas un nepazūd. Ja vēlies pamēģināt kaut ko patiesi inovatīvu un jaunu, savu uzacu iezīmēšanā, dod iespēju sevi pierādīt- Active All day wear brow gel.

*Vienīgais, kas pietrūkst pie šī produkta ir birstīte, ar kā palīdzību saķemmēt matiņus un izpludināt produktu.

Single Powder matētā acu ēna (tonī 01 Bare beige) ir lieta, kam jābūt katras meitenes kosmētikas somiņā. Tā ir praktiska ikdienas ēna, kas der kā pamata tonis jebkuram acu ēnojumam. Tā sagatavo plakstiņu citu ēnu uzklāšanai, palīdzot pēc tam vieglāk sapludināt pūderveida produktus, kas sekos pēc šī bāzes toņa. Kā arī, ja gadījumā uz plakstiņa klāj tonālo krēmu, šī ēna nofiksēs to un neļaus savelties tam rieviņās.
Savukārt tonis 05 Pink sand, ar pērļu mirdzumu, derēs kā nobeiguma ēna. Liec to acs centrā vai iekšējā kaktiņā, kas papildinās un piešķirs odziņu koptēlam. Ēnu iespējams lietot arī vienu pašu, klājot to pār visu plakstiņu, kas radīs svaigu koptēlu un liks iemirdzēties tavām acīm. Ēna nav izteikti pigmentēta, tomēr to var slāņot vairākās kārtās, lai tiktu pie vēlamā toņa intensitātes.

Manuprāt, mēs katra esam savas perfektās skropstu tušas meklējumos, katrai savas vēlmes un vajadzības. Tāpēc bieži vien tas, kas der vienai, var nederēt otrai. Ja
meklē tušu, kas padara skropstas izteiksmīgas un kuplas, šis produkts varētu tev patikt. Tušas birstīte no flakoniņa iznāk ārā ar salīdzinoši daudz produkta, kas netiek īsti dozēts- kādai tas var patikt, kādai nē. Līdz ar ko skropstas tiek noklātas ar dāsnu tušas kārtu un tās izskatās biezas un izteiksmīgas. Skropstas pēc tušas nožūšanas nav kraukšķīgas vai cietas, tās joprojām ir fleksiblas un mīkstas. 10 sec High IMPACT volume tuša ir mitruma izturīga, tā nesmērējas un nebirst. Lieliski piemērota mūsu šī brīža laika apstākļiem.

Explosive Shine Lip gloss ar rozā mikro gliteriem pilns spīdums. Noderēs kā virskārta, papildinot ikvienu lūpu produktu, kas tiks uzklāts pirms šī spīduma. 81 Diamond Crush spīdums lūpām piešķir dimanta mirdzumu un padara parastu matētu lūpu krāsu vai zīmuli par kaut ko vairāk. Manuprāt, arī šādam produktam ir jābūt kosmētikas kolekcijā, lai ik reizi, kad sagribas kaut ko jaunu, kad gribas pamainīt lūpu krāsu nobeigumu, vari uzklāt šo spīdumu un iegūt svaigu izskatu jau iemīļotajai lūpu krāsai. Protams, spīdumu var lietot arī vienu pašu, izteiksmīgais mirdzums radīs iespaidu par apjomīgākām lūpā.
Spīdumam ir sirds veida aplikators, kas ar vienu otas vēzienu noklāj lūpas. Aplikatora galviņa ir ļoti lokana, kas ērti pieguļas lūpu formai. Spīdums ir mazliet lipīgs, tāpēc pie tā uzklāšanas derēs teiciens “Jo mazāk, jo labāk”- Jo mazāk spīduma, jo mazāk var just, ka produkts ir ķepīgs.

Vai atceraties, kad pirmo reizi iznāca lūpu lakas, kas bija ļoti smagnējas un biezas uz lūpām, un neradīja īpaši labas sajūtas? Laiks ir gāji uz priekšu un tagad lūpu laku formula ir kļuvusi daudz patīkamāka. “IsaDora” Velvet Comfort Liquid lipstick šķidrā lūpu laka klājas kā sviests, to ir viegli kontrolēt un iezīmēt precīzu lūpu formu, pateicoties veiksmīgi izstrādātajam, nelielajam aplikatoram. Lūpu laka sniedz matētu finišu un gaumīgu rezultātu, lūpas neizskatās sažuvušas vai cietas. Arī par noturību nevaru sūdzēties, tā noteikti turas labāk kā mitrinoši lūpu produkti, kas mēdz pazust no lūpām pēc 1/2h. Manuprāt, tonis 52 Coral Rose ir veiksmīgs un ikdienai piemērots tonis, kas papildinās ikvienu make-up koptēlu.

Perfect blush (tonī 06 Cotton Candy) ir lielisks veids, kā padarīt koptēlu jauneklīgāku un svaigāku. Sārti vaigi vienmēr ir bijis simbols veselīgai ādai, tāpēc ja vēl nekad iepriekš neesi lietojusi vaigu sārtumus, ir īstais laiks to pamēģināt un iekļaut savā kosmētikas rutīnā. Vaigu sārtums uz sejas jāklāj pavisam nedaudz, lai iegūtu skaistu rezultātu. “IsaDora” vaigu sārtums ir spilgta toņa, no kā nevajag baidīties, jo tieši šāds tonis vaigiem piešķir īsto dzīvīguma krāsu un tas piedevām saskan kopā ar Velvet Comfort lūpu laku, par ko stāstīju iepriekš.
Ja rodas kādi papildus jautājumi par produktiem, lūdzu, dari to zināmu komentāru sadaļā.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!