GIORGIO ARMANI- Itāļu modes karaļa aromāti

NETVERAMA  IZSMALCINĀTĪBA

 

Smaržas ir personiskas, emociju piesātinātas un neaizmirstamas pavadones, tās aizrauj un atstāj neaizmirstamu iespaidu.

Armani smaržu un Armani modes kolekciju iedvesmas avoti ir vieni un tie paši: klasiski pamatīgi un izsmalcināti vienlaikus.

 

IKONAS

 

Armani kolekcijā ir iekļauti vairāki aromāti, kas kļuvuši par smaržu pasaules ikonām.
Nozīmīgākās kolekcijas sievietēm – Sì un Acqua di Gioia, kā arī nesen klajā nākusī smarža ar negaidītas tikšanās aromātu My Way. Vīriešiem - Acqua di Giò un Code. Šie nozīmīgie aromāti ir kļuvuši par pastāvīgu Armani zīmola daļu un ir sinonīmi elegancei, vienkāršībai un jutekliskumam.

 

 

 

 

 

 SVAIGĀ JŪRAS SMARŽA

 

Acqua di Giò aromātu līnija aicina pasauli iepazīt Pantelleriju - mežonīgu un klinšainu salu, kuru karsē saule un apskalo okeāns. Šī ir svaiga un dziļa smarža, kurā jūtamas ciedra un bergamotes nianses, vienmēr atgādinot par peldi jūrā.

 

  

SAVALDZINĀŠANAS SPĒLE

 

Cilveks, kurš iesmaržojas ar Armani Code, ir fascinējošs, izsmalcināts un bezgala pievilcīgs. Galvenā Code sieviešu smaržu nianse ir apelsīnu ziedi, bet vīriešu smaržām - koka un tonkas pupiņu aromāti, nepārprotami norādot, ka šī smarža ir savaldzināšanas ierocis.

 

 

 

 

 

Galvenā Code sieviešu smaržu nianse ir apelsīnu ziedi, bet vīriešu smaržām - koka un tonkas pupiņu aromāti, nepārprotami norādot, ka šī smarža ir savaldzināšanas ierocis.

 

  

 AR DZĪVEI ATVĒRTU SIRDI

 

Drosmīgai, piedzīvojumus alkstošai sievietei, kura vēlas piedzīvot visu, ko dzīve piedāvā, Armani ir radījis Sì. Šīs ir smaržas sievietei, kura dzīvei saka “Sì” - “Jā!”.

 

 

 

 

Modernu, sievišķīgu un izsmalcinātu smaržu līnija Armani sievietei. Gaisīgu ziedu, rožu un sulīgu upeņogu nianses.

 

 

VALDZINOŠA SMARŽA JAUNAI PAAUDZEI

 

Smarža jaunai paaudzei MY WAY simbolizē zinātkāri un tikšanās mirkļus, ko iemieso sieviete, kura meklē pieredzi,
kas apstrīdētu viņas pieņēmumus, un aizved viņu jaunā, neizpētītā teritorijā.

Balto ziedu buķete MY WAY ir spilgts ožas jutekļu ceļojums ar pasaulē izsmalcinātākajām, skaistākajām sastāvdaļām,
kas sapludinātas, izmantojot vismodernākās metodes.

 

 

 

 

 AUGSTĀS MODES SMARŽA

 

Giorgio Armani Privé augstās modes kolekcija pirmo reizi tika parādīta Parīzē 2005. gadā. Vienlaikus tika laista klajā arī jaunā aromātu līnija. Privé smaržu kolekcija ir radīta tiem, kuri vēlas smaržas, kas radītu sajūtu, ka tās paredzētas tieši viņiem.

Katra smarža ir izstrādāta un radīta tikpat pedantiski rūpīgi kā tas tiek darīts, veidojot augstās modes tērpus. Privé aromātu kolekcija pārsteidz ar smalku un precīzu līdzsvarotību, kas ievērota līdz pat pēdējam miligramam. Katra atsevišķa smarža atklāj vienas brīnišķīgas sastāvdaļas noslēpumus, radot vistīrāko iespējamo smaržu pieredzi.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!