Atklāj sevī drosmi ar EISENBERG J`OSE

Smaržas veido radošu un emocionālu pasauli. Tās var uzjundīt atmiņas, kas liek atcerēties cilvēkus, sajūtas un pieredzēto. Tās ļauj mums ceļot laikā - atgriezties visskaistākajos brīžos, piedzīvot tos vēlreiz un uzdrīkstēties uz ko jaunu. Iepazīsimies ar aromātu, kas neatstāj vienaldzīgu – EISENBERG PARIS J`OSE.

Tas ir kulta aromāts, kas radīts drosmīgajiem. Pārpilns ar pamatnotīm kā juteklisko jasmīnu, spēcīgo mokas kafiju, atsvaidzinošo piparmētru un citronu, kā arī noslēpumaino vērmeli. Parfimērijas ūdens J’OSE vīzija ir mūsdienu sieviete un vīrietis, kas pārliecināti lauž noteikumus un veido savu nākotni.

SKAISTUMA NOSLĒPUMI: Iepazīsti sastāvdaļas, kas bagātina aromātu

Vai esi kādreiz aizdomājusies, kas izraisa spilgtās emocijas, kad lieto parfimēriju? Vai esi bijusi pārsteigta par sastāvdaļām, kuras tiek izmantotas tās ražošanā? Šeit mēs aplūkosim pāris no pasaulē atzītākajām smaržām, kas atrodamas arī J`OSE aromātā.

JASMĪNS

Nākušiem no Dienvidāzijas, šim sievišķības simbolam piemīt unikāla un hipnotiska klātbūtne. Stāstos no vēstures pat minēts, ka Kleopatra esot pavēlējusi savus kuģus ieziest ar Jasmīna esenci pirms tikšanās ar Marku Antoniju. Mūsdienās šo ziedu var atrast Grasē, Francijas parfimērijas galvaspilsētā, kur klimats atļauj tam augt visaugstākajā kvalitātē. Lai pagatavotu vien mazītiņu gramu šīs eļļas, nepieciešami apmēram astoņi tūkstoši ziedu, kļūstot par vienu no dārgākajām sastāvdaļām kosmētikas tirgū.

MOKAS KAFIJA

Pēc audzēšanas tikai Etiopijā, kafijas augs izplatījās un ap 6. gadsimtu nostiprinājās Dienvidarābija, ap Moka ostu. No turienes kafiju iemīlēja daudzi tirdzniecības centros un ar 16.gadsimtu ieguva lielu popularitāti Eiropas kultūrā. Grauzdētais aromāts dod spēcīgu sajūtu un, pateicoties gan tā intensitātei, jutekliskumam un siltumam,  darbojas lieliski kā pamatnots.

PAČŪLIJA

Tas bija 17.gadsimtā, kad šo augu Eiropā ieveda kašmira šaļļu tirgotāji no Austrumiem. Lai pasargātu audumu no skarbajiem pārbraucieniem ar laivām, tie tika pārklāti ar pačūliju lapām. Galamērķos to valdzinošais koksnes aromāts iekaroja sieviešu sirdis, kuras ietinās šajās šallēs. Noslēpumainā un saldā smarža kļuva par obligātu sastāvdaļu daudzās parfimērijas kompozīcijās.

Lai atšķirtu sastāvdaļu nianses un to atklātās emocijas, izmēģini EISENBERG Paris aromātu J’OSE. Sieviešu smaržu pudelītē tiek ietverts austrumnieciskais svaigums no citrona un piparmētras, kontrastā ar juteklisko jasmīnu un gardo mokas kafiju. Bet drosmīgajā vīriešu versijā ir sapnis, ko raksturo koksne un pačūlija, nedaudz vērmeles un kafijas pieskāriena, kā arī dzintaru pamattonis

Pārkāp noteikumus un pārņem kontroli! Atklāj drosmīgo J`OSE aromātu E-VEIKALĀ Smaržas (Parfimērija) un kosmētika internetā | Douglas.lv

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!