6 grima tendences ziemai – par un ap acīm

Iespējams šogad kosmētikas lietošana nav bijusi tik aktuāla, jo daudz laika tiek pavadīts mājās, savukārt, ārpus tās pusi no sejas nākas aizsegt ar 2020.gada populārāko aksesuāru – auduma sejas masku. Šie iemesli noteikti ir bijuši kā attaisnojums, lai retāk domātu par grimu. Tomēr gada krāšņākais laiks un svētki būs ideāli piemērots brīdis, lai atkal atgrieztos pie nedaudz aizmirstajiem grima ieradumiem. Esi tam gatava, uzzinot 2020.gada ziemas grima tendences, kas īpaši akcentē un padara pilnīgākas tieši acis. Neatkarīgi no tā, vai svētki tiks svinēti mazā cilvēku lokā vai pilnīgi attālināti, šīs grima tendences būs noderīgas krāšņajai gada nogalei.

Izteiktas kaķacis

Tāda klasika kā kaķacis šajā ziemā atkal atgūs savu popularitāti. Tas ir viegls un lielisks veids, kā izcelt acis. Kaķacis var veidot gan lai izskatītos dabiski, gan lai koptēlu padarītu izteiksmīgāku. Lai atsvaidzinātu klasiski melnās līnijas, varat izmantot acu lainerus ar spīdumiem vai izvēlēties drosmīgākus toņus, piešķirot acīm dzīvīgumu.

Izteiksmīgas acis

Vēl viena svētku sezonas tendence būs izteiksmīgu toņu un faktūru apvienojums. Nav jāpieturas tikai pie vienkrāsaina grima - varat izmantot gan izteiksmīgas acu ēnas, gan matētas lūpu krāsas. Tik aktuālie metāliskie un spilgtie toņi būs perfekti, lai radītu drāmu uz acu plakstiņiem. Papildiniet izteiksmīgās acis ar matētu lūpu krāsu, kas padarīs koptēlu vēl izteiksmīgāku. Atcerieties, ka matētas lūpu krāsas daudz labāk izskatās uz mitrinātām un koptām lūpām, tāpēc pirms matētas lūpu krāsas uzklāšanas, izmantojiet lūpu skrubi un lūpu balzamu.

Apjomīgas uzacis

Apjomīgas, biezas un dabiskas uzacis arvien turpina būt par modes tendenci. Sasukājot uzacis uz augšu, iegūsi nedaudz nekārtīgāku un apjomīgāku uzacu iespaidu. Šādas uzacis maina sejas formu un rada leņķiskāku izskatu, vairāk uzmanību pievēršot sejas augšdaļai. Šis būs ļoti aktuāli, jo nēsājot sejas maskas, uzmanību ir nepieciešams novirzīt tieši uz acīm un uzacīm. Lai uzacis padarītu pilnīgākas, izmanto uzacu vasku un uzacu zīmuli.

Mirdzums

Ziema parasti saistās ar matētu ādu un matētu kosmētiku, taču ir laiks to mainīt un šajā sezonā piešķirt mirdzumu. Uzklāj vaigu sārtumu un bronzeri virs vaigu kauliem, no deniņiem līdz degunam, kā arī izmanto izgaismotāju, lai izceltu tās sejas vietas, kurās atstarojas gaisma. Izmantojot mirdzošu izgaismotāju, piešķirsi grimam dimensiju un dziļumu.

Grafiskas līnijas

Arvien lielāku popularitāti sāk iegūt grafisks acu grims, kas veidots ar acu zīmuli vai laineri. Tas ir lielisks veids kā ar vienu krāsu panākt izteiksmīgas un rotaļīgas acis, neizmantojot vairākus acu ēnu toņus un izvairoties no to pludināšanas. Pats labākais, ka nav noteikumu! Spēlējieties ar līnijām, mainot acu formu un padarot izskatu dzīvespriecīgāku.

Izpludināts acu zīmulis

Vēl viena aktuālā grima tendence, kas tiek aizgūta no populārās dzietājās Lady Gagas, ir izpludinātas acu zīmuļa līnijas, kas rada dūmakaini noslēpumainu efektu. Tas ir tik vienkārši, jo ir nepieciešams tikai mīksts acu zīmulis un grima ota, ar kuru līniju iztušēt. Veidojot šādas acis, vari aizmirst, par acu zīmuļa izsmērēšanos.

Komentāri

PIEVIENOT KOMENTĀRU

SKAISTUMA PASAULE TAGAD JUMS IR VĒL TUVĀK!

LEJUPLĀDĒ MŪSU LIETOTNI!